自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問一下點買先最平最抵?
我只想買大size 髮夾
比較咗專門店$2780同八老匯$21xx
另外上amazon 仲平USD 100

同埋想知有顯示屏新d ,定轉轉調較温度新款d?

公爵府

玩具勳章 陪月勳章

兩年前英國網買計埋運費七百幾蚊有支大嘅夾

琥珀宮

JB_mami 發表於 19-1-26 11:59

百老匯是否永久保養

專門店永久保養,suppose 用到好多年,可以貴買平用!
見Amazon 評語都幾多壞貨,無保養好似麻煩

大宅

木土土 發表於 19-1-26 14:36
百老匯是否永久保養

專門店永久保養,suppose 用到好多年,可以貴買平用!

百老匯sales 話係永久,但要換每次要比$1xx 行政費,仲話專門店一樣
唔知真定假

珍珠宮

大宅

JB_mami 發表於 19-1-26 15:08
百老匯sales 話係永久,但要換每次要比$1xx 行政費,仲話專門店一樣
唔知真定假
...

專門店好似都係198每次壞左攞去換的話

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

前日差d 去專門店買左……好彩

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

JB_mami 發表於 19-1-26 15:08
唔知真定假
...

我最近係百老匯買咗, 係行貨, 永久保養,$2160

tsung    發表於 19-1-27 14:40

大宅

Issac_BB 發表於 19-1-26 19:38

我就係想買這部,但佢冇屏幕顯示温度,是否舊款呢?
專門店賣緊有屏幕

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

JB_mami 發表於 19-1-27 08:55
我就係想買這部,但佢冇屏幕顯示温度,是否舊款呢?
專門店賣緊有屏幕
...

百老匯2款都有, 一樣價錢, 我2隻都試咗, 我覺得呢款手感好d, 另外sales 話2款係夾板個物料唔到, 好似呢款無咁傷頭髮,sales 講咋, 唔知真定假, 你可以去試晒2款至決定啦

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

Issac_BB 發表於 19-1-27 08:59
百老匯2款都有, 一樣價錢, 我2隻都試咗, 我覺得呢款手感好d, 另外sales 話2款係夾板個物料唔到, 好似呢款 ...

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

JB_mami 發表於 19-1-26 11:59

Amazon買左,用左年幾無問題早買早享受

翡翠宮

回覆樓主:

我2012買了大夾@$1480,係Ceramic 的,用了幾個月,原來話個plug有事,要product recall, 當年要拎上office 免費換,$168手續費waived 同埋upgrade 個titanium比我。不過換了返來好少用。但覺得plate中間有小小位攝到頭髮。點知原來有永久保用,我上兩個月先換個部,$198手續費,順豐上門收到付。 換了呢部比我。有temperature display.,之前upgrade 那部都有但係是華氏,今次係Celsius.
其實我自己由2012買行貨到2013upgrade一次都唔知有永久保用,係睇bk先知要換有得換,不過去九龍灣office唔就腳,到換返來的又有小小造工上有minor defect, 我又係睇bk先至知可以加手續費換。call去hotline, 好快手,但要有齊單。所以我覺得唔錯

大宅

MagDog 發表於 19-1-27 09:49
我2012買了大夾@$1480,係Ceramic 的,用了幾個月,原來話個plug有事,要product recall, 當年要拎上office ...

thanks for the reply,
想問一下,最後你換圖二這部黑底彩色線條的,有屏幕顯示温度?還是旋轉調較,冇顯示屏的?

珊瑚宮

2024年龍年勳章

我覺得ghd夾出黎last得耐d,同快直d

琥珀宮

畀面勳章

debbychun 發表於 19-1-26 12:53
兩年前英國網買計埋運費七百幾蚊有支大嘅夾

請問邊個網站呀?

翡翠宮

JB_mami 發表於 19-1-27 17:38
想問一下,最後你換圖二這部黑底彩色線條的,有屏幕顯示温度?還是旋轉調較,冇顯 ...

有顯視的,仲係攝氏,幾年前話產品有問題free upgrade 比我的是華氏的,我2012買那個我唔記得。當時好少用。係粉絲lace pattern

翡翠宮

JB_mami 發表於 19-1-27 17:38
想問一下,最後你換圖二這部黑底彩色線條的,有屏幕顯示温度?還是旋轉調較,冇顯 ...

可以set溫度同有顯示。

別墅

MagDog 發表於 19-1-27 17:57
可以set溫度同有顯示。

百老滙買有冇可到專門店教授同半年預約set頭服務送?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Issac_BB 發表於 19-1-26 19:38

首頁

尾頁

跳至