自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

喺FB見到,呢個大陸人陪月真係呃飯食,不但打虎頭,仲激到個媽媽坐月日日喊

https://www.facebook.com/groups/1414138202249009/permalink/2201186143544207/

大宅

回覆樓主:

公爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

回覆樓主:

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

子爵府

bebe1314 發表於 19-1-26 14:18
喺FB見到,呢個大陸人陪月真係呃飯食,不但打虎頭,仲激到個媽媽坐月日日喊

https://www.facebook.com/gro ...

雙程證大媽?

坐月真係唔好遇上大陸人,我表妹坐月,佢99由大6飛到外到探訪佢地,新抱坐月,99日日喊苦喊忽,所謂保品,只係水溝小小中藥煲埋

水晶宮

2019勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

回覆樓主:

簡直大開眼戒

子爵府

大陸一孩政策,咁個 d ,人幾有經驗呢?你搵佢真係搵和尚借梳。自己攞黎。

珍珠宮

https://www.facebook.com/gro ...

魔鬼陪月⋯⋯

Poyau    發表於 19-1-26 19:04

男爵府

回覆樓主:

一睇佢簡體字,已經唔會考慮

象牙宮

回覆樓主:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

男爵府

sf013hk 發表於 19-1-26 18:25
大陸一孩政策,咁個 d ,人幾有經驗呢?你搵佢真係搵和尚借梳。自己攞黎。

你有無睇清楚“share from fb”定係唔識英文?乜野自己攞黎??人地媽媽咁慘,你有無口德㗎?

男爵府

其實我覺得.. 個陪月係唔啱,唔識對番個掣同個爐咩,見到撻完個掣第二個爐撻完冇火唔覺得怪咩,佢要燒熱個工作台再燒溶上面D嘢應該都起碼幾秒啦? 仲要係咁駁.. 一定唔啱。但個媽媽確實可以做好D,因為第三個爐掣喺正第二個爐下面確係有D confusing. 如果一早做定記號就冇事。屋企有咩電掣插頭我覺得危險唔想人用一定搵紙封住。始終有時會發夢,可能自己都會。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊