自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

已經一早畀避你,九點先晾出去,明知你沖涼唔關窗。今日收5點半啲水又係咁滴, 我啲衫本身乾曬㗎啦,又畀你滴濕,可唔可以做人有啲公德心呀

男爵府

2019勳章

PUIPUI2000 發表於 19-1-26 18:03
已經一早畀避你,九點先晾出去,明知你沖涼唔關窗。今日收5點半啲水又係咁滴, 我啲衫本身乾曬㗎啦,又畀你 ...

唔知係屋主定係外傭, 濕嘅衫可唔可以扭乾啲先晾出去㗎,你樓下好多人晾衫架,沖涼可唔可以閂窗㗎 ,啲水係咁跌落嚟,教下自己教下工人,教下屋企人啦

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

PUIPUI2000 發表於 19-1-26 18:05
唔知係屋主定係外傭, 濕嘅衫可唔可以扭乾啲先晾出去㗎,你樓下好多人晾衫架,沖涼可唔可以閂窗㗎 ,啲水 ...

樓上几樓

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

已經一早畀避你,九點先晾出去,明知你沖涼唔關窗。今日收5點半啲水又係咁滴, 我啲衫本身乾曬㗎啦,又畀你 ...
冇公德心

Poyau    發表於 19-1-26 22:37

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

我個道都係咁……找管理員都沒用

男爵府

2019勳章

mei524 發表於 19-1-26 18:09
我個道都係咁……找管理員都沒用

係呀已經投訴咗好多次但係態度照舊囉

男爵府

2019勳章

tkop 發表於 19-1-26 18:06
樓上几樓

廿幾楼

公爵府

唔知係屋主定係外傭, 濕嘅衫可唔可以扭乾啲先晾出去㗎,你樓下好多人晾衫架,沖涼可唔可以閂窗㗎 ,啲水 ...

自私

Poyau    發表於 19-1-26 22:38

男爵府

唔明点解沖涼唔閂窗,會有水飛出窗外,有浴屏或浴簾㗎嘛,就算無,沖涼都無可能可令水飛出窗外,請解讀

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

講起樓上我都成肚氣,前2日成個地拖頭跌咗落嚟

男爵府

2019勳章

saladhk 發表於 19-1-26 18:37
唔明点解沖涼唔閂窗,會有水飛出窗外,有浴屏或浴簾㗎嘛,就算無,沖涼都無可能可令水飛出窗外,請解讀 :q ...

冲涼背住窗,花洒向窗,又冇関好窗,D水咪由窗到淋酒落嚟囉,明未

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我樓上個賤人日日淋花,投訴都無用,我依家大部分衫晾屋入面

大宅

同我一樣,投訴n次,都冇用,搞到我日日提心吊膽,岀街夜反就吾敢晾衫岀去

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

滴水真係可以向管理處投訴,叫佢哋介入

月光很美麗☺

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆樓主:

若果投訴完無效,我會喺窗邊綁個香爐焚香佢嘆
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

真係好憎呢啲自私精

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

開住窗沖涼,咁豪放

大宅

用抽濕機乾衣

男爵府

2019勳章

Mm233 發表於 19-1-26 19:38
用抽濕機乾衣