自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

見隔離post講開星座,你地覺唔覺同星座的,特別夾?在我來說,近我生日果d人,通常好快一拍即合。另外,就係同风象星座如水瓶座人,又係特別好傾。那當然呢d都係識左一排後,先知佢地又係双子,水瓶啦。

男爵府

回覆:有冇雙子座

我係雙子座,同水瓶、獅子座勁夾,我老公都係水瓶座

只要你健健康康, mama baba已經很滿足, 很快樂!很想你知道, 有你是多麼幸福快樂!!

你亦是我支柱 動力和意義

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

hi

伯爵府

可愛教主2 發表於 19-1-26 23:25
見隔離post講開星座,你地覺唔覺同星座的,特別夾?在我來說,近我生日果d人,通常好快一拍即合。另外,就 ...

我相識多年好朋友全部都係双子,水瓶,天秤

大宅

我係雙子座

最夾係射手座
最唔鐘意水瓶座
最鐘意係雙魚座,真係好鐘意雙魚座,覺得佢地無機心,心直口直,雙子座表示同佢地相處得最舒服

伯爵府

BorntobeFree 發表於 19-1-27 00:47
我係雙子座,同水瓶、獅子座勁夾,我老公都係水瓶座

我老公獅子,too。
我覺得星座之說係準的

伯爵府

LokYauYau 發表於 19-1-27 01:31
我相識多年好朋友全部都係双子,水瓶,天秤

大宅

我係山羊座,但身邊好朋友同老公都係雙子座
我都唔明點解
雙子座其實真係好好,如果佢對你既熱情/ 愛keep到既話

伯爵府

moomooo 發表於 19-1-27 08:32
我係山羊座,但身邊好朋友同老公都係雙子座
我都唔明點解
雙子座其實真係好好,如果佢對你既熱情/ ...

係㗎, 我覺得雙子座嘅人, 易信人, 同埋好有熱情

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

物以類聚嘛,同類人自然觀點一致,當然會好傾好夾。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

可愛教主2 發表於 19-1-27 15:06

但雙子座有時候都好任性

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

可愛教主2 發表於 19-1-27 15:06

呢類性格容易相處

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我女係水瓶,我仔係雙子, 佢地一個係屬龍, 一個屬雞 , 如果係咁 連星座都咁夾就好

子爵府

覺!
好特别😊

男爵府

回覆樓主:

複式洋房

雙子座報到,但是我同水瓶大女唔係話好夾,覺得她性格幾難頂下

大宅

我係雙子好善變

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我係雙子,best fd個幾個又真係水瓶,天秤同人馬,同呢三個星座既人特別啱傾(好多都係識落fd左至知佢地既星座)

複式洋房

回覆樓主

我有幾個ex也是水瓶

男爵府

Mosman 發表於 19-1-27 17:49
雙子座報到,但是我同水瓶大女唔係話好夾,覺得她性格幾難頂下

same。我又係雙子我女又係水瓶

首頁

尾頁

跳至