懷孕前後

跳至

複式洋房

2019勳章

雖然明知個胎不保! 但係都想媪多個E生再救救我個B!請大家幫幫手!

複式洋房

2019勳章

TseU 發表於 19-1-27 12:07
雖然明知個胎不保! 但係都想媪多個E生再救救我個B!請大家幫幫手!

如有好既產檢E生請提供比我! 感激!

複式洋房

2019新春慶豚圓

其實醫生已經同你講,個胎發育唔健全,
你勉強再去留,真系比你留到,
將來佢出世都要受好多苦,同條路好難行,
樓主放鬆下,胚胎要離去時,只好接受
傷心過後,要企反起身 ,bb好快會反黎

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我上次8週幾,有晚排血塊,去到醫院呀b已經無心跳,但我早兩日先照完好健康,唔心息,
我訓左一晚醫院第二朝即刻打去醫生診所度約時間立即出院去睇,結果一樣

如果想睇多個醫生就睇啦

大宅

2019新春慶豚圓

其實喺懷孕期間,尤其咁早期懷孕,係無人可以做到任何嘢去幫你保到個B

完全係靠BB自己,就算作小產,流啡出血都好,可以做嘅最多只係臥床休息

但最後得同唔得完全靠BB自己,佢係染色體有問題生長唔到嘅話,點保都唔會保到

所以.....睇開啲,收拾心情下次再努力啦
執著的話對自己身體同情緒都唔好的

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

盡快揾多個醫生睇完就心安 做下一步

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊