美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

平時人家賣廣告,都是明星效應,人家本身靚女根本同廣告冇關。但自己還是會做下rf, themage呢treatment. 簡直倒錢入海,但當人愈來愈大,同擁有差不多dna的妹比較,我真是認為我的選擇係肉痛但值得。n年前,我妹個老爺已經話我後生過我妹,到今時今日,我老公更形容我妹成個阿婆甘,但她和我也是成日化妝的人,不存在誰的皮膚質素差距問題

別墅

2019勳章

正所謂保養要襯早
你既努力冇白費

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

bluedays 發表於 19-1-27 17:04
平時人家賣廣告,都是明星效應,人家本身靚女根本同廣告冇關。但自己還是會做下rf, themage呢treatment. ...

唔好意思先。

畀著我,一定唔會踩自己細妹,而抬高自己。
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

大宅

2019勳章

回覆樓主:

都係架!
不過呢,唔一定出面做facial先保養到,如果廿幾歲已經留意飲食,早瞓,勤力做mask,每日迫自己飲夠水,得閒飲下花膠湯,補湯,其實皮膚都可以keep得好好!

大宅

wawaliluk 發表於 19-1-28 00:12
唔好意思先。

畀著我,一定唔會踩自己細妹,而抬高自己。

欣賞你真係好重視姊妹情,可能樓主只是想表達早開始做treatment 對一個女性嘅影響,但無意中踩咗自己妹妺也唔知,既然知道保養效用,咪提點吓去,現在起步也唔遲!

複式洋房

2019新春慶豚圓

女人都真係要保養下,咪帶埋你妹一齊去做rf 囉

複式洋房

回覆 wawaliluk 的帖子

你太敏感了。一,佢從來不知道佢老爺同我老公的反應,也不知道我做過什麼treatment,就算她上了這看到這個post,也如看其他陌生人的post一樣。唔駛甘小心眼。二,我純粹分享啫,唔洗溝到褒貶。我只係覺得好有趣,好似以前中學做lab甘,兩個其他因素相似才可以做到對照實驗,知道改變項目的成效。
放鬆d啦。

複式洋房

回覆 issactmaria 的帖子

謝謝你中肯的回應。我冇想過sharing下也要如覆薄冰,真人真事,難道我無啦啦要作對方是陳施拉,同事陳小姐?我只係純分享,因為基因相似,先见到分別。我同妹關係,不是一個post可以睇到。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

有圖有真相

複式洋房

回覆 bobo88hk 的帖子

傻啦,加了圖真係出賣自己出賣親人了。我分享下啫,不用為分做傻事

男爵府

2019新春慶豚圓

bluedays 發表於 19-1-28 12:21

傻啦,加了圖真係出賣自己出賣親人了。我分享下啫,不用為分做傻事 ...

我想睇你啫 你妹老有咩好睇

複式洋房

no la,純吹水。見樓上甘的反應,還是謹言慎行好。

洋房

回覆 bluedays 的帖子

THERMAGE 好好好痛 ,怕怕

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊