夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

@

大宅

@

子爵府

20091223 發表於 19-1-29 08:00
最終没解釋,好像沒事了

其實依D 說話, 講左就算, 最多係第二道讚多D 佢和下次注意.

道歉反而令男方更不好意思和無地自容, 除非佢生氣或哭......, 否則輕易帶過就算了.

子爵府

20091223 發表於 19-1-29 08:15
不是急,當然不止一個廣告時間,那太誇張了吧。只是不想太夜,可以早點在廣告時間開始,心想若廣告完結也可 ...

邊做邊聽

可以一心二用咁勁? 會否上身的反應和下身的不一樣?

大宅

@

子爵府

20091223 發表於 19-1-29 09:23
對。最終沒有再提起。 相處這麼多年首次出現,應知道我是無心之失。 很多人也可以一心二用, 有些人會幻想 ...

我開始明妳講咩.... 關招式事.... 之前我只係諗訓係到睇, 就無情趣了...

男爵府

20091223 發表於 19-1-29 08:15
不是急,當然不止一個廣告時間,那太誇張了吧。只是不想太夜,可以早點在廣告時間開始,心想若廣告完結也可 ...

個人覺得做緊嗰陣分心其他嘢好難達到高潮喎~咁做嚟有咩意思呢

琥珀宮

珍珠宮

開心吸收勳章

20091223 發表於 19-1-27 18:27
昨日跟老公傾偈,一時口快快,說了一句。你估你好耐咩?一個廣告時間也可。他當時面有不悦,之後說:係呀! ...

其實妳可以兜到的:「你睇下,而家啲足本版廣告真係好X長㗎....以為佢就嚟完,點之做極都仲有!」

相信佢會即刻冧返晒!

百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

男人好忌同好憎比人話持久力短架

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-1-28 14:44
反而我有興趣知, 點解一個廣告的時間妳就足夠, 急成那樣子
我先生的前妻如是,當她懷孕同生仔前後兩三年時間,每日起碼要執一劑。就來要出門口翻工,她睇下個鐘,仲有一個廣告的時間,足夠了。就是急成這樣子。
我先生現在回顧,解析畀我聽,佢前妻係女性「海爾夢」分泌促使,可會有。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

20091223 發表於 19-1-27 18:27
昨日跟老公傾偈,一時口快快,說了一句。你估你好耐咩?一個廣告時間也可。他當時面有不悦,之後說:係呀! ...
我會兜翻轉頭話:「我有時鍾意快槍手。咁我冇咁攰!」(亦都係事實)
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

cablecabletv 發表於 19-1-27 20:05
相反地,假如個男人次次半小時以上,即使被女人這樣訕笑,只會以行動反擊,事實勝於雄辯,x到個女人反轉再 ...

我都想講
如果係我老公,一定要我後悔!

珍珠宮

20091223 發表於 19-1-29 08:08
係。正確。因仍有很多家務要做,心只想早點,失言了。我並非邊看劇,只是聽……
不是愛情動作片,暫時仍接 ...

講真,我就最中意唔中意,開住電視,因為我一定會分心,無feel~

首頁

尾頁

跳至