懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好既陪月通常都係有朋友用過知道底細,因為讀左幾多書湊過幾多個B都係假,人夾人係非常重要.
有個朋友係比較喜歡熱鬧佢介紹佢覺得好好既陪月姨姨比另一個朋友,點知果個朋友話陪月姨姨好多野講佢冇得靜...
所以技術重要,大家性格夾唔夾到都好重要,坐月期間情緒最波動,大家要同陪月姨姨傾多兩句了解多d啊!

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

過左結構要請 勁搶手

複式洋房

我係驗到兩條線(4w半)即刻whatsapp心儀陪月,她好好,等到我6w半照到閃閃,再過多兩星期先見面。見面後第二日就過數俾$5000落訂。

見面時她主動講過6個月前如有咩事會退訂,合約就冇寫嘅。咁呢啲就大家講過信字啦。

我個人覺得,T21/Nifty冇問題先找有啲遲,照完結構先找就更遲,祝JM找到心儀陪月。

複式洋房

yuenyung1018 發表於 19-1-28 21:42
花姐陪月。我同朋友都用佢。好好。有興趣可PM我拎資料。

Please pm花姐資料,thanks

複式洋房

sheep010 發表於 19-3-8 20:20
我個時好驚險,奶奶話湊,但臨生4個月先話唔湊,我臨急臨忙搵,十分感恩俾我遇到個幾好嘅陪月,重要比起市 ...

Please pm details thanks

複式洋房

averylambb 發表於 19-3-6 12:38
我19weeks請左 因為陪月姨姨已經好full, 再唔book就請唔到呢個陪月

Please pm 陪月姨姨資料thanks

複式洋房

nataliemei 發表於 19-3-3 11:29
我個陪月唔錯架,2胎都用佢,介紹過比朋1都覺得佢幾好,有興趣可pm您呀
...

Please pm thanks

複式洋房

ipcs 發表於 19-3-3 13:13
回覆 一粒星 的帖子

我一有就搵喇~你仲係咪搵緊陪月?請問9月幾預產期?

Please pm thanks!! 一月頭

洋房

我預產11月11日, 但陪月11月6日先完上一個客, 係咪應該搵第2個呢

洋房

yuenyung1018 發表於 19-1-28 21:42
花姐陪月。我同朋友都用佢。好好。有興趣可PM我拎資料。

Please pm details, thanks

民房

邱優 發表於 19-1-28 11:41
有d媽媽有一左就會搵,岩心水就會即請,因為好既陪月好搶手,幫我坐月個陪月姐姐佢接單接到無停手。。長期f ...

你陪月姨姨好好的?可否介紹給我?謝謝你!

洋房

sheep010 發表於 19-3-8 20:20
我個時好驚險,奶奶話湊,但臨生4個月先話唔湊,我臨急臨忙搵,十分感恩俾我遇到個幾好嘅陪月,重要比起市 ...

可以比資料我嗎?多謝你

男爵府

ipcs 發表於 19-3-3 13:13
回覆 一粒星 的帖子

我一有就搵喇~你仲係咪搵緊陪月?請問9月幾預產期?

我陪月而家話今年8月29至9月底有空檔(前後兩個客都定左開刀期),如果有邊位準媽媽需要可pm佢畀你地。
佢住屯門,元天屯優先,其他區可議。

複式洋房

回覆 ipcs 的帖子

我12月尾呀, 可以PM你陪月資料比我嗎? THANKS~

男爵府

hccckh 發表於 19-5-10 17:22
回覆 ipcs 的帖子

我12月尾呀, 可以PM你陪月資料比我嗎? THANKS~

唔好意思,呢個期佢無空啊

複式洋房

Bsha 發表於 19-5-4 15:46
我預產11月11日, 但陪月11月6日先完上一個客, 係咪應該搵第2個呢

她上一個客係咪開刀?如果係好準時完。

風險係你早過6/11生咗,你要衡量吓如果有10日真空期你搞唔搞得掂。

洋房

回覆 mmhop 的帖子

我決定都係搵第2個, 搏唔過

民房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

可以pm我嗎?

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Bsha 發表於 19-5-10 18:37
回覆 mmhop 的帖子

我決定都係搵第2個, 搏唔過

我個陪月話只係前後預留1個星期...萬一真係差幾日,佢話有班好姊妹可以做住part time, 你可以問下

民房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 yuenyung1018 的帖子

可以pm我陪月資料嗎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊