美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

我係沖涼時用卸妝油同時卸妝,咁樣慳番時間

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Karson214 發表於 19-1-28 17:46
有丫 最近都見到好多人討論Eve Lom 呢隻
好用嗎?
我最近身邊嘅朋友都好多人討論緊呢個牌子喎, 佢哋都話評價好高

伯爵府

2019新春慶豚圓

beckydaisukiki 發表於 19-1-28 11:14
呢排日日都要見客,忙到晚飯都唔想食就直接走去訓,同埋真係冇乜心機慢慢卸妝,試過幾晚直情唔記得左落妝添 ...

廣告味

以上立場  不代表本人意見

別墅

2019勳章

有沖涼都會落妝,就算唔沖唔洗頭都一定要落

複式洋房

Karson214 發表於 19-1-28 17:46
有丫 最近都見到好多人討論Eve Lom 呢隻
好用嗎?

我未用過呀,但我有個朋友用緊,佢話幾好用喎,用左幾日塊面好滑同感覺上好似保濕左,仲可以卸埋眼添,攪到我都心郁郁想買支用

別墅

2019勳章

beckydaisukiki 發表於 19-1-28 11:14
呢排日日都要見客,忙到晚飯都唔想食就直接走去訓,同埋真係冇乜心機慢慢卸妝,試過幾晚直情唔記得左落妝添 ...

用左好多年bobbi brown落妝油,睫毛膏太濃先會落唔哂,正常妝都落得乾淨,不過用完我會再洗面,轉過好多平貴都有,平野真係難用d,太貴既又覺得唔捨得
不過唔好買水貨,用過似假

大宅

2019勳章

thunder_bunny 發表於 19-1-28 16:26
Bifesta 落妝濕紙巾 已經算好方便了

咁你有冇沖涼架

就咁既.... 不知不覺坐在梳化訓著左.... 咪第二朝沖囉.....

洋房

rita410 發表於 19-1-28 23:18
用左好多年bobbi brown落妝油,睫毛膏太濃先會落唔哂,正常妝都落得乾淨,不過用完我會再洗面,轉過好多平貴都 ...

我有次見到觀塘開倉 有好多牌子化妝品買
走左去睇啦 仲好開心咁以為執到平貨
點知係假貨 報紙仲post哂名出黎
赫到我唔敢再亂去d開倉買(emoji)

大宅

2019勳章

茄子 發表於 19-1-28 19:09
好用!

呢隻未試過

洋房

peggiewg 發表於 19-1-28 22:48
我未用過呀,但我有個朋友用緊,佢話幾好用喎,用左幾日塊面好滑同感覺上好似保濕左,仲可以卸埋眼添,攪 ...

我都好想試試 Eve Lom
睇左好多人都讚佢卸妝好用
好心動❤️

大宅

2019勳章

ElizaCS 發表於 19-1-28 19:27
za卸妝同時洗面,或者卸妝油都幾好

呢隻我好耐之前用過,for 淡妝幾好,但覺得落眼妝好似爭少少

大宅

2019勳章

m8899 發表於 19-1-28 21:14
我覺得卸妝油快靚正, 如果太攰的話, 沖涼時順便用油9秒9卸妝, 就算唔夠干净點都好過唔落 ...

你o岩喎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我次次都分開做,完全冇諗過一 take 過搞掂

別墅

2019勳章

Karson214 發表於 19-1-29 10:45
我有次見到觀塘開倉 有好多牌子化妝品買
走左去睇啦 仲好開心咁以為執到平貨
點知係假貨 報紙仲post哂名出 ...

hktv都似有dior指甲油係假, 佢地賣到仲平過外國訂
仲有sk2支水 ,大陸有好多廠做假貨,太出名個d都唔敢買水貨

複式洋房

我近排都係咁!! 年尾忙到死! 一上床已經訓死左...一起身D皮膚差到自己都驚!!

複式洋房

mandyymlau 發表於 19-1-28 13:41
依家有啲缷妝水果啲可以吾使甘多個steps,就可以缷全妝,快好多

有冇咩推介??

複式洋房

peggiewg 發表於 19-1-28 15:29
嘩....唔落妝就瞓點得架,會出粒粒好難好架,。
最近聽朋友介紹一款卸妝霜,話用後又唔乾,一支攪掂晒,好 ...

卸妝霜, 我第一次聽! 邊隻??

複式洋房

peggiewg 發表於 19-1-28 17:32
我聽朋友講用小小就可以用晒全面,但要連同佢
塊muslin cloth 一齊用o既

呢两樣野係要分開買的嗎? 定係一set 過??

複式洋房

rita410 發表於 19-1-29 10:57
hktv都似有dior指甲油係假, 佢地賣到仲平過外國訂
仲有sk2支水 ,大陸有好多廠做假貨,太出名個d ...

hktv都有賣假野?? 咁驚?!!

複式洋房

Karson214 發表於 19-1-29 10:46
我都好想試試 Eve Lom
睇左好多人都讚佢卸妝好用
好心動❤️

呢個係咩國家出架??

複式洋房

abcde5486 發表於 19-1-29 13:58
卸妝霜, 我第一次聽! 邊隻??

Eve Lom 呢個牌子係英國出㗎

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊