夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好﹔我之前喺到POSt過我同我老公啲事﹔過去我一路為兩個女忍落去﹔但係呢段時間我地一鬧交﹔佢就趕我同兩個女走﹔到今晚我地又嗌交﹔佢又講啲好hurt嘅說話﹔我話我地兩個女点算﹔如果我地分開﹔你知不知佢怎說﹔佢話掉兩個女去保良局﹔這一刻我的心巳經死了﹔真係好心淡﹔以前可能仲有一点留戀﹔反而而家好想快啲走﹔而家放左手﹔我反而覺得輊鬆﹔女女﹔媽媽保証幾辛苦都好,都会將你凑大﹔就算將來媽媽再婚﹔都一定不会離開你,媽媽都唔想搞成甘﹔對不起!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁賤既人都有ga,,話晒自己骨肉 點捨得架
你要加油呀,,

大宅

點解D男人咁鍾意講/做一D令人傷心既嘢...當初大家都係因為愛對方先會結婚, 點解今日可以傷到對方咁深呀?!?! 我諗我同妳一樣將會離婚, 但我好在未有小朋友, 唔知係好彩定唔好彩!!! 因為我今日真係HURT 到, 到咗自己極限...破壞一段感情可以係一日間/一句說話/一個行為...但修補係雖要好長好長時間...甚至係無法修補, 點解D男人唔珍惜吓婚姻?!?!

伯爵府

好媽媽勳章

這麼樣的男人.....你大可以頭也不回的走
無人會怪你

男爵府

咁賤既男人都未見過,呢d男人要唔要都擺。

複式洋房

呢個世界D男人點解可以賤成咁
樓主你要堅強呀
冇男人唔會死的
你要好好照顧你2個女
加油

翡翠宮

自己有手有腳使咩靠個臭男人:;pppp:
原帖由 卓言 於 09-4-24 01:58 發表
大家好﹔我之前喺到POSt過我同我老公啲事﹔過去我一路為兩個女忍落去﹔但係呢段時間我地一鬧交﹔佢就趕我同兩個女走﹔到今晚我地又嗌交﹔佢又講啲好hurt嘅說話﹔我話我地兩個女点算﹔如果我地分開﹔你知不知佢怎說﹔佢話掉兩個女去保良局﹔這一刻我 ...

大宅

你同個c6講, 如果要掉兩個女去保良局, 之前先掉佢落咸水海

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

加油
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

我完全明白你!我e +都抱住我唔再忍!

原帖由 卓言 於 09-4-24 01:58 發表
大家好﹔我之前喺到POSt過我同我老公啲事﹔過去我一路為兩個女忍落去﹔但係呢段時間我地一鬧交﹔佢就趕我同兩個女走﹔到今晚我地又嗌交﹔佢又講啲好hurt嘅說話﹔我話我地兩個女点算﹔如果我地分開﹔你知不知佢怎說﹔佢話掉兩個女去保良局﹔這一刻我 ...
仔仔06-12-2003出世

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

為了兩個女, 要加油呀.

男爵府

佢咁都講得出, 你真係唔洗再留戀 加油

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢唔配做你老公同2個小朋友嘅爸爸
而家係佢損失就真
卓言
你冇對唔住2個女
唔駛對住個冇人格爸爸
你係保護咗佢哋就真

大宅

卓言

為左2個女, 你要振作呀, 無男人係唔會c架, 而且女仔會較為成熟及懂事, 最緊要係你自己點安排條路自己行.

大宅

樓主,
唔好傷心啦, 愛你既咩都可以為你上刀山落油喎, 唔愛你既就算張tissue係隔離, 你叫佢佢都唔會拿比你的...

算吧啦~ 你都有你既尊嚴, 可必再令自己心傷呢~
露 絲  

大宅

原帖由 olimo 於 09-4-24 08:44 發表
這麼樣的男人.....你大可以頭也不回的走
無人會怪你

說話有時係好容易, 到做既時候又未必禁灑脫, 其實都幾難架~
露 絲  

大宅

原帖由 babybabyEE 於 09-4-24 03:16 發表
點解D男人咁鍾意講/做一D令人傷心既嘢...當初大家都係因為愛對方先會結婚, 點解今日可以傷到對方咁深呀?!?! 我諗我同妳一樣將會離婚, 但我好在未有小朋友, 唔知係好彩定唔好彩!!! 因為我今日真係HURT 到, 到咗自己極 ...

我今日都有想過同個c6離婚, 個c6睇死我唔會這樣做~
我可能唔夠果斷, 佢太自私啦~
如果我還在意佢對我既感覺, 我會好傷心, 我可以點呢?
露 絲  

禁止訪問

大宅

咁賤既說話都講得出,係唔係人黎,0個兩個始終係自己既親生骨似黎,真係於心可忍。。。。。。

我記得你係我個TOPIC留過言,我已經前日同我男友分開左喇。。。不過,宜家仲好傷痛緊、好辛苦、好唔開心。。。

卓言,你要堅強振作,不要放棄,我地要一齊加油、努力!

大宅

如果係我C6,我第一個拋曬佢啲嘢出街之後換埋鎖,定佢訓街,你要加油,唔好衰比啲賤男人睇,只要你努力為兩個小朋友好,小朋友會知道的,希望你同小朋友都有開心嘅將來,努力、加油。

首頁

尾頁

跳至