美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

FB體驗帳戶

2019新春慶豚圓 2019勳章

做過角蛋白,發覺角蛋白幾好,增長效果自然,我未植過眼睫毛 ,請問有經驗的JM 如果做日式果隻自然植 眼睫毛 最後甩的話都會唔靚

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

整整下唔整,有得佢自己甩,依家每邊甩淨2-3條
好un眼
不過如果你整開,你4-6星期都會去換毛啦

伯爵府

Charlottebbmama 發表於 19-1-28 16:58
做過角蛋白,發覺角蛋白幾好,增長效果自然,我未植過眼睫毛 ,請問有經驗的JM 如果做日式果隻自然植 眼睫 ...

但點解唔繼續整角蛋白?我都諗緊整邊隻好

大宅

2019勳章

我kp植左幾年都唔錯,通常我都唔會剩返幾條,植開既一個月度都會返去一次,角蛋白我就未必會試,始終之前出左新聞講有危險性

水晶宮

整完角蛋白 (即係電睫毛)之後再做植睫毛會冇咁襟喎

做完角蛋白一個月 d睫毛冇炒晒咩

王國會長

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我自己就做角蛋白, 因為成日游水做唔到植睫毛
每日望住佢哋就充滿力量啦!

FB體驗帳戶

bububu126 發表於 19-2-4 01:24
我kp植左幾年都唔錯,通常我都唔會剩返幾條,植開既一個月度都會返去一次,角蛋白我就未必會試,始終之前出 ...

有咩危險性?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊