夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

annietsang 發表於 19-1-29 17:02
等佢老味!21|年了.而家對佢態度超差,佢對我忍氣吞聲!我話我對你好唔珍惜,咁我要改變一下、你唔中意就 ...

好鐘意你句’等佢老味‘ 姊妹,型呀,態度正確。既然佢唔珍惜,就唔使再對佢好

大宅

其實D男人係咪都係因為就黎有公屋所以唔想離婚呢?

男爵府

DHA勳章

otherada 發表於 19-1-30 00:07
其實D男人係咪都係因為就黎有公屋所以唔想離婚呢?

你也有這情況嗎?我老公話覺得等左咁多年有個屋真正家咁wo

大宅

Leeleelau 發表於 19-1-28 23:29
兩個女仲細,全職媽咪,自己好愛呢個男人。
今次佢話會比哂錢我,行蹤知哂,電話改埋,比我打左5巴。

比你上左樓又點。 咪又係痛苦咁一齊生活。 你仲要係FTM. 似乎你老公食住你

大宅

條路自己'簡', 仆街唔好喊.

大宅

射手貓 發表於 19-1-29 10:13
識得跪同喊苦喊忽個d男人最唔可信。
親身+睇別人例子多exp,我個ex出面有第個時,又係扮野好痛苦,喊晒口( ...

係真. 我身邊識個人都係咁. 又喊又呃. 佢地知女人心軟. 實 work. 笑死人, 叫你做戲咩? 視帝上身呀? 轉頭又滾又溝女.

人蠢唔緊要, 仲要盲. 下下為個女, 都冇尊嚴. 影衰我地啲女人.

男爵府

回覆 annietsang 的帖子

愛你錫你就唔會做呢啲行為,真係愛佢老味
我果個又係又話頭家有壓力呀煩,同事叫佢去玩就去玩

玩到返黎惹到我,真係若要人不知

仲話原諒左佢就唔洗成日要佢報行縱,知道果時半夜醒係我一邊 諗起佢啲衰野喊,而佢仲可以訓到成隻豬咁好似咩都冇發生

睇佢又跪又盛,做女人呀,冇外家支援,小朋友又細,仲可以點丫?等屋囉,佢再犯就唔珍惜啦
第時一定要阿囡戴眼識人,叫佢知男人衰,第一時間返屋企!

大宅

FennieMan 發表於 19-1-29 20:03
好鐘意你句’等佢老味‘ 姊妹,型呀,態度正確。既然佢唔珍惜,就唔使再對佢好
...

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)火。
annie ;-)

珍珠宮

開心吸收勳章

Leeleelau 發表於 19-1-28 23:29
兩個女仲細,全職媽咪,自己好愛呢個男人。
今次佢話會比哂錢我,行蹤知哂,電話改埋,比我打左5巴。

如果妳現在唔係一個全職媽咪,而係一個有能力有事業嘅女性,相信妳已經選擇離開佢九世了!一次不忠百次不用,何況兩次?

而家妳嘅情況來講,妳一來唔捨得走,二來老實講,妳都唔想冇咗間公屋吧,否則呢個男人妳係唔係真係唔捨得放手?妳自己最清楚!但唔忍都忍咗咁耐,如果上面第二點係原因之一,忍到攞到屋再打算囉,起碼到時妳有瓦遮頭唔使咁徬徨先!

百花叢裡過,片葉不沾身。

翡翠宮

gtg435i 發表於 19-1-30 09:20
比你上左樓又點。 咪又係痛苦咁一齊生活。 你仲要係FTM. 似乎你老公食住你
...

樓主仲覺得自己食住個老公

大宅

yan12 發表於 19-1-30 12:39
回覆 annietsang 的帖子

愛你錫你就唔會做呢啲行為,真係愛佢老味

其實戴眼識人都冇用,人會變,結婚之後遇到咩人,事業有咩轉變,都會令佢行差踏錯!

要喊就係佢面前喊,唔洗收收埋埋!俾佢知道你有幾傷心,起碼要佢內咎,知死!

重新調整對佢嘅忠愛程度,唔洗死心塔地!學識抽下身!

如果佢仲肯投入家庭生活,咪放長雙眼睇下佢改唔改到!

別墅

annietsang 發表於 19-1-29 17:02
等佢老味!21|年了.而家對佢態度超差,佢對我忍氣吞聲!我話我對你好唔珍惜,咁我要改變一下、你唔中意就 ...

Sis 我同你好似!自從知左c6有外遇,我已經唔識對佢好,唔捨得離開大部分因爲小朋友。
而家對佢d態度超差,但佢好似冇野咁,話完左,我都唔會信,因為佢講得太多大話了。
兩個人好似同屋住咁,唔似夫妻。。。
唉...好雞肋嘅婚姻

大宅

littlebearrr 發表於 19-1-30 19:40
Sis 我同你好似!自從知左c6有外遇,我已經唔識對佢好,唔捨得離開大部分因爲小朋友。
而家對佢d態度超差 ...

我而家回應佢點頭同擰頭。如果要答就答詞語。如果講阿仔嘢就講句子。一兩句起!冇用架,嬲完鬧完佢地冇感覺架。而家對佢態度超差,佢知佢唔敢問我咩事!今天叫佢抹窗!佢即刻抹,以往妳唔抹咪唔好抹lo!佢好彩有窗花!如果唔係越諗越激氣就.
唔明點解有錢佬有234奶,d女人都認到

annie ;-)

男爵府

回覆 hawflakes 的帖子

係,唯有改變自己,知道唔好咩都係老公行先,反正男人。愈對佢好愈唔珍惜
投入咩丫,咪又係放工返來做大爺乜都唔理,只係成日都話總之唔會再做,唔會再做囉~態度上都有少少好的改變嘅

真係要睇長遠,自己打算下。難為個囡,唔想比佢知有咁嘅爸爸

大宅

annietsang 發表於 19-1-30 22:33
我而家回應佢點頭同擰頭。如果要答就答詞語。如果講阿仔嘢就講句子。一兩句起!冇用架,嬲完鬧完佢地冇感 ...

有錢佬嘅大婆會忍,因為錢作怪!要為自己嘅仔女爭取最多嘅財富!你睇何生果班太太同仔女,表面上都好融合,父慈子孝!其實大家都係想爭取更多,絶對可以明白!不過,宜家D男人,有錢冇錢都會滾,如果能提供富豪嘅生活,都尚且忍下!冇錢仲要老婆做牛做馬的,姊妹們計清條數值唔值得!響呢個時候,唔通仲信愛情同婚姻咩⋯⋯

大宅

hawflakes 發表於 19-1-30 23:34
有錢佬嘅大婆會忍,因為錢作怪!要為自己嘅仔女爭取最多嘅財富!你睇何生果班太太同仔女,表面上都好融合 ...

唔信好耐了.

annie ;-)

大宅

yan12 發表於 19-1-30 23:23
回覆 hawflakes 的帖子

係,唯有改變自己,知道唔好咩都係老公行先,反正男人。愈對佢好愈唔珍惜

你囡囡幾大?爸爸做錯事,傷害到媽咪同屋企,我覺得可以同佢講(如果佢有足夠能力去理解)!仲要刻意隱瞞兼掩飾,締造好爸爸形象,我冇呢個能耐!

男爵府

stella^^ 發表於 19-1-29 00:31
垃圾狗改不了食屎?只有傻婆一相情願繼續不斷落去!

狗改不了吃屎
試過就會有心癮
經過上次經驗
我只相信C6會越玩越醒目小心
何苦要自己活得咁受罪
放手俾條生路自己
從新開始屬於自己嘅新生活

男爵府

DHA勳章

mini1204 發表於 19-1-30 15:29
樓主仲覺得自己食住個老公

無咁諗過,食得住就唔會有第二次啦,只係打個底比自己。都唔需要再委曲求全,想鬧佢就鬧佢,頂唔順咪走

男爵府

DHA勳章

wing1388 發表於 19-1-30 15:19
如果妳現在唔係一個全職媽咪,而係一個有能力有事業嘅女性,相信妳已經選擇離開佢九世了!一次不忠百次不 ...

係,全中!

在自己未能作出選擇前,我只能這樣。
但隨時走都係一條好漢~

首頁

尾頁

跳至