自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

公爵府

回覆 wcandtt 的帖子

[size=1.2em]英國文學 and 英文全級第一

公爵府

bing-jing 發表於 19-1-29 08:09
女生性慈母感欣慰

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

又叻又易知足

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

wcandtt 發表於 19-1-29 07:32
我女一直有個心願,係英文科可以取全級第一,但這幾年,總欠少少,都係做唔到,佢話人生有遺憾。

昨天派成 ...

佢想要乜有能力就奬俾佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

好勁呀...

水晶宮

cattz288 發表於 19-1-29 09:11
讀chem又好d? 點解既? 我f6上左1堂chem就drop左

Chem 好多出路㗎,大學好多科要chem㗎,所以我一定叫對仔女讀chem

男爵府

回覆樓主:

睇完之後眼濕濕, 好戥你高興有個咁乖嘅女,好生性又易滿足

水晶宮

hippoo 發表於 19-1-29 10:12
阿囡英文咁好,有咩讀書心得?
以前有無補過習?

佢冇讀書心得,佢在家只打機和上網。

幼稚園已經補英文,不過kindergarten 時,外面補習老師已經叫佢跳2年,即k3讀小二英文課程。

我冇伴讀,比本書佢自己睇。

佢中學有補英文,係精英制,但我女話冇乜用,補補下冇補了!

但平時佢極喜歡睇英文書。

水晶宮

qqlun 發表於 19-1-29 13:45
佢想要乜有能力就奬俾佢

太貴嘅,我比唔起

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

抵奬啦!10餐都抵請呀!

子爵府

我女一直有個心願,係英文科可以取全級第一,但這幾年,總欠少少,都係做唔到,佢話人生有遺憾。

昨天派成 ...

伯爵府

叻女又乖女

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜樓主女女呀!!

佢份禮物, 會送

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

hksunshine 發表於 19-1-29 10:36
回覆 wcandtt 的帖子

英國文學 and 英文全級第一

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

去食大餐

男爵府

回覆樓主:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

昨天派成 ...

送多隻煎蛋啦

首頁

尾頁

跳至