夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我有個朋友係街到見到我老公比個年輕女仔繞住隻手行街,行為親密 !
然後影左一大堆相正面背面側面都有!十分有做狗仔隊既潛質

佢仲打電話比我真播 因為佢吊住佢地尾 叫我速黎捉奸佢話我老公雖然甩開個女仔幾次 但個女仔都係要繞住我老公隻手行,佢地仲一齊睇小朋友野,佢估計可能個女仔有左BB

我真好開心 我依個朋友雖然幾年無見但都仲關心我但我又覺得好笑又無奈,我叫佢大方行上前打個招呼唔駛咁緊張,個所謂年輕女仔係我大女
我朋友對我個女既形象停留左係佢5歲個時
我女而家11歲了 同我一樣咁高 難怪佢會認錯

晚上我同我老公講,佢大叫冤枉

Ronnym    發表於 19-2-1 17:10
SiuBBee    發表於 19-1-31 19:58

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小豬澄 發表於 19-1-31 10:02
我有個朋友係街到見到我老公比個年輕女仔繞住隻手行街,行為親密 !
然後影左一大堆相正面背面側面都有!十 ...

瑪瑙宮

你一講我都估到係你个女

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

crystal媽咪 發表於 19-1-31 10:22
你朋友確係好嘅,好彩冇認錯人。 如果影啲相矇矇矓矓 ,當事人就慘啲
...

佢都明呀 所以佢好努力影清D

佢話錯左就累死人 因為佢知我眼中容不下一粒沙

唔接受任何形式既出軌

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Nancy20090615 發表於 19-1-31 10:43
你一講我都估到係你个女

我個女太愛佢老豆

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小豬澄 發表於 19-1-31 10:48
佢都明呀 所以佢好努力影清D

佢話錯左就累死人 因為佢知我眼中容不下一粒沙

我識有個都係。

男爵府

Nancy20090615 發表於 19-1-31 10:43
你一講我都估到係你个女

我都係,因齋睇文字已覺好冷靜

洋房

回覆 小豬澄 的帖子

唔小心笑左出黎 難怪我覺得樓主睇落一啲都唔傷心哈哈哈

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我就好小心呢類型朋友,有時候會做成好大破壞力

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

moksmo 發表於 19-1-31 11:16
回覆 小豬澄 的帖子

唔小心笑左出黎 難怪我覺得樓主睇落一啲都唔傷心哈哈哈 ...

其實就算事實我都未必會傷心 最多都係傷心眼盲左咁多年

但就一定好恨
有幾愛就有幾恨

我只會諗點安排二個女 踢條粉人走
最重要係唔好太影響生活

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

20150618bb 發表於 19-1-31 12:34

我老公好唔中意 又唔係成日見 又唔覺佢有幾關心過我

佢話我朋友只係花生友 睇人趴街就最開心個隻

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

小豬澄 發表於 19-1-31 12:39

有時候收到呢的料真係小心處理

子爵府

我仲以為係你黎

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

musiccisum 發表於 19-1-31 13:06
我仲以為係你黎

係就好 我都想好似我女咁瘦

大宅

見你講得咁輕鬆,未睇到一半就估到係笑料嚟

珍珠宮

回覆樓主:

真係幾好笑。。
我老公都話,佢要keep好D,佢都想第時同個女出街,人地睇落會以為佢係男朋友。。。

珍珠宮

20150618bb 發表於 19-1-31 12:34

係喔!你真世顧。 有D女士情願唔知,因為唔想處理。個男人好使好用就得啦。知道後,就唔可以在朋友面前再大安主義地繼續使個男人啦。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

做個靚太 發表於 19-2-1 10:45
真係幾好笑。。
我老公都話,佢要keep好D,佢都想第時同個女出街,人地睇落會以為佢係男朋友。。 ...
我前夫同我地兩個女去旅行,D人以為我個大女係佢妻子。我前夫大我14年,我三十歲生大女。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

小豬澄 發表於 19-1-31 12:39

我都會同你老公一樣好唔鍾意朋友如此做。我會掉翻轉頭同佢開翻一個玩笑,即刻叫我先生捧住個女臉蛋錫個女一擔,更加親熱。然後同個朋友講,我地已經住埋一齊好耐啦。我兩老來都有個後生照顧我地嘛。

珊瑚宮

858D 發表於 19-2-2 15:12
係喔!你真世顧。 有D女士情願唔知,因為唔想處理。個男人好使好用就得啦。知道後,就唔可以在朋友 ...
有時有的野要計利害先好行動

858D    發表於 19-2-2 15:34

首頁

尾頁

跳至