美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問有無針清介紹?最好連facial

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有...仲單支收費的..太子區的

你方便就PM我啦..

PS: 唔好留呢度PM..我係唔會覆架..因為版主會封舖
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

禁止訪問

2019新春慶豚圓 2019勳章

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

prittl 發表於 19-2-1 00:27
清完會留印嗎?

我冇

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

大宅

畀面勳章

good_pig 發表於 19-1-31 22:36
我有...仲單支收費的..太子區的

你方便就PM我啦..

How much?

寶石宮

cyan_tang 發表於 19-5-5 15:56
How much?

普通 facial.$300左右

大宅

畀面勳章

good_pig 發表於 19-5-5 16:04
普通 facial.$300左右

包針清?可否pm details. Tks

寶石宮

cyan_tang 發表於 19-5-5 16:06
包針清?可否pm details. Tks

facial 都會包針清啦

PS: 唔好留呢度PM..我係唔會覆架..因為版主會封舖

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊