意見反饋
義工

3歲或以上 今日: 2|主題: 6026

初中開始去澳洲留學會唔會太早?

複式洋房

國民生產總值:153

2019勳章

大家覺得咩時間送仔女去外國讀書比較合適?
係唔係香港唱定錢, 買定上網卡電話卡比較好?

王國熱話
惠而浦蒸煮焗4S CS2320 好用嗎?
今晚食乜「素」(不定時更新…257)
買咩鑊琴用啲?主要比姐姐用
潮福蒸氣火鍋

別墅

國民生產總值:831

細個我覺得仲易適應
小朋友好多野唔識, 香港準備定吧
今日天氣清涼

複式洋房

國民生產總值:148

之前我仔用skype phone, 不過見宜加有d plan好似仲吸引, 有埋數據上網
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/3146/212219/1/

複式洋房

國民生產總值:148

黃甜甜 發表於 19-1-31 16:46
細個我覺得仲易適應
同意, 準備越好, 大人同小朋友都更放心

複式洋房

2019勳章

黃甜甜 發表於
細個我覺得仲易適應
多謝你既意見, 我都打算香港買定

複式洋房

2019勳章

朝花夕拾 發表於 19-1-31 22:14
之前我仔用skype phone, 不過見宜加有d plan好似仲吸引, 有埋數據上網
https://www.eprice.com.hk/mobile/t ...
80日travel pass? 咪可以去唔同國家?

珍珠宮

國民生產總值:43379

2019新春慶豚圓

朝花夕拾 發表於 19-1-31 22:15
同意, 準備越好, 大人同小朋友都更放心

同意,我都覺得準備更充足,大家都放鬆D

珍珠宮

國民生產總值:45020

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

我自己覺得呢個時候出去唔錯亞

男爵府

國民生產總值:8723

2019新春慶豚圓

Ling_Yim 發表於 19-1-31 15:18
大家覺得咩時間送仔女去外國讀書比較合適?
係唔係香港唱定錢, 買定上網卡電話卡比較好?

覺得唔會太早

珍珠宮

國民生產總值:43379

2019新春慶豚圓

春節得閒,都有同C6傾到BB以後留學嘅問題,都好多Concern

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.