自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆 aidan08 的帖子

樓主,戥你慘吖,利苑咁安排好差囉,賣咗券就唔理d客,人地時間唔值錢嘅,又要指定又要冇貨.
我在吉島超市都見Counter, 齊咗貨買3件仲有95折, 就算覺得利苑好食都唔好再買券啦,週圍都有counter, 即買即取, 使咩受佢氣

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

擔心,今日收工先去到攞

伯爵府

ILB 發表於 19-2-1 13:40
擔心,今日收工先去到攞

多謝樓主提醒,我本諗住今晚拎,睇完個post驚驚,都係早D去拎咗先@北角

jazzcode    發表於 19-2-1 16:59
tansyneko    發表於 19-2-1 14:40

大宅

aidan08 發表於 19-1-31 22:38
奉勸大家諗清楚先好買糕卷。

送比人人哋去攞都好麻煩。我買咗D卷本來打算送比人,但原來去到年廿三已經唔 ...

多謝提醒。不過我用the club 積分換,係尖沙咀好時中心地庫2層取,無人排隊,取糕好暢順。

如果下年有得換,我都會再換。

男爵府

2018復活節勳章

仲要打電話去問分店有冇貨添

伯爵府

貼錢買難受

伯爵府

0q.cathy 發表於 19-2-1 11:41
我昨天都特登出沙田取,不過去前睇清楚條款,佢11:30先可以取,我就較啱時間去,吾駛排隊一取就走,好快。 ...

我同你諗法一樣,所以早一日去攞,結果係白行一趟,要再去過再排過!所以嬲到震!

子爵府

cathy-tse 發表於 19-1-31 22:54
我啱啱喺City Super買咗紅棗糕$208

係咪同你地買卷一樣價錢

請問係咪沙田?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

畀面勳章

我上年試過最後一日限期去APM個間利苑,特登遲少少費事佢一開門去,中午12點半去攞,去到佢話無芋頭糕,叫我換蘿蔔糕,但我係換2底蘿蔔,2底芋頭,點全部要哂蘿蔔糕,佢都忽忽地, 加上我係鍾意食芋頭糕,所以特登買, 跟住我唔肯,佢叫我遲少少嚟過,我問幾點,佢話3點,我立即發火話佢,有乜理由一開門無幾耐就無得換,如果我一陣3點嚟又無點算,跟住佢死死地氣係個雪柜攞2底芋頭糕俾我, 話呢啲本來留俾熟客,而家俾咗我先. 即係你本來有貨唔俾人,跟住之後我唔再幫襯利苑買糕.

大宅

伯爵府

啱啱又去攞琴日攞唔到的年糕同芋頭糕。我4pm去到,排咗一陣,埋到去,個女人同我講無曬年糕,要等到5pm! 我火都嚟。然後我發現佢keep 起咗D年糕在一張枱上,我問:呢D咪年糕囉。有個女侍應即答我:呢D唔係比你的。我當堂火起問佢點解。佢話留比客的!

呢間嘢真係好過份!

想食都真係唔好再買券!

伯爵府

畀面勳章

超市現貨即比錢即攞,送人都係唔好比卷,拎貨比人最方便,比卷都係要拎比對方,不如直接比糕仲好,最緊要唔便排餐懵

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

舊年排左半個鐘先攞到 d 糕又哈齊款 要客等 入盒都用左成2分鐘

大宅

seaheart88 發表於 19-2-1 09:05
想食呢間下次去SOGO現成買。。尋日落到去大量即俾錢即攞貨。。。

我就係聽BK JMs話好味,所以在Sogo買了現貨,
$208,用埋Sogo Card, 好似有95折!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁又真係好鬼嬲

瑪瑙宮

大廚勳章

classicalmozart 發表於 19-2-1 19:31
我就係聽BK JMs話好味,所以在Sogo買了現貨,
$208,用埋Sogo Card, 好似有95折!
...

買現貨咪好囉。。。唔使攞糕都要輪街症。。。仲要排隊等指示
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

aidan08 發表於 19-2-1 15:27
我同你諗法一樣,所以早一日去攞,結果係白行一趟,要再去過再排過!所以嬲到震!
...

我應該係個日第一批,所以好多貨。去到攞吾到又真係好吾開心既。

伯爵府

我今日先特登去北角拎...聽到前邊個太太話冇晒芋頭糕囉!

下年我都係決定喺一田買三底有九五折就算啦。即買即拎即食唔使煩。

首頁

尾頁

跳至