意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 1|主題: 77884

BB做左TEST對米敏感

別墅

國民生產總值:807

2019新春慶豚圓 2019勳章

我女11月大..由4個月大開始有濕疹, 上星期做左個生物共振,,TEST到女女對米/粟米敏感~
請問有冇其他小朋友都係對米敏感轉食其他種類既米冇事?
係未最好買返D有機米?
THANKS

王國熱話
新手係app搵嘅姐姐到步,做嘢唔錯都有心...
工人走包唔包行李?
想帶埋工人去美國探親
搵香港僱主着數既工主,現搵工中,請提...

複式洋房

國民生產總值:336

newpower_hk 發表於 19-2-1 11:38
我女11月大..由4個月大開始有濕疹, 上星期做左個生物共振,,TEST到女女對米/粟米敏感~
請問有冇其他小朋友都 ...

我個女對糙米同牛奶敏感,依家轉左小米,濕疹好左好多

別墅

Greenwawa 發表於 19-2-5 23:59
我個女對糙米同牛奶敏感,依家轉左小米,濕疹好左好多

你囡囡轉咗小米大約幾耐開始濕疹又好傳thank you

大宅

國民生產總值:1374

2019勳章

我想問下生物共振咩黎架? 點測試? 我仔濕疹好勁,都想知佢對咩敏感。thx

大宅

國民生產總值:1761

回覆 newpower_hk 的帖子

請問系邊做?點做法?唔該

別墅

國民生產總值:556

2019勳章

請問邊到做?大概幾錢?

複式洋房

newpower_hk 發表於 19-2-6 13:00
你囡囡轉咗小米大約幾耐開始濕疹又好傳thank you

我係轉左豆奶同小米,一個星期倒睇到有吾同,以加三個星期靚左好多

複式洋房

生物共振係咩來?

別墅

大家可以上網搵下生物共振,因為我都係朋友介紹~暫時睇左2次..未睇到有咩效果~

複式洋房

國民生產總值:102

2019新春慶豚圓

轉左小米會好D?

複式洋房

國民生產總值:480

請問生物共振準確性高嗎?

別墅

blairliu263 發表於 19-2-15 02:44

請問生物共振準確性高嗎?

暫時做左2次..未睇到有咩效果~我女對呢D敏感

Hello newpower_hk,BB免疫系統未係好成熟,對本身無害的外來物質產生了反應,除了食物因素,致敏原也可能係環境因素,如塵蟎、花粉、毛髮、化學成份、乾躁天氣等等。BB四個月大開始加固未? 媽媽有冇留意到BB食完粥仔之後,濕疹有冇嚴重左?多唔多幫BB皮膚保濕?

NUTRICIA多年來一直專注BB首1000日營養研究,因為BB的健康是我們的動力。
讓我陪伴你在BB的成長路上,作出最好的營養選擇,帶動寶寶健康成長。

別墅

國民生產總值:514

2019新春慶豚圓

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
lemonstar28 發表於 19-2-8 00:33
我想問下生物共振咩黎架? 點測試? 我仔濕疹好勁,都想知佢對咩敏感。thx
...

同問

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.