自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

今日返工見到有人讓座,香港女仔,讓俾一個看似要體力勞動有少少白頭髮既叔叔。

放工有大陸遊客讓座俾一個滿頭白髮既婆婆

喺我眼中好多人都好有愛

大家入黎支持下有愛心既人,唔燒炮杖都拍個手掌啦

祝大家豬年行好運,萬事如意

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

新年快樂

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

好人好事

男爵府

回覆樓主:

可能我呢方面幾好彩,大肚時都經常有人讓座比我,到我而家生左,有時抱住個女,都一樣好多人讓座比我。香港絕對有好多好人。

大宅

珍珠宮

回覆樓主:

新年快樂

男爵府

仲有好多有愛既香港人
Ps:有需要可以出聲

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我見人有需要都會讓坐

大宅

smile888 發表於 19-2-1 21:21
可能我呢方面幾好彩,大肚時都經常有人讓座比我,到我而家生左,有時抱住個女,都一樣好多人讓座比我。香港 ...

我都覺,我兩個女牛龜咁大(5&8) 但是都經常有人讓座俾佢地,我反而覺得勁唔好意思,有時會禮貌地拒絕

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至