自由講場

跳至

FB體驗帳戶

2019新春慶豚圓

我屋企人聽佢個friend介紹話有個相士好準,自此就成日去搵相士算命。
我屋企人仲介紹左另一個friend去算命,至搞笑係另一個friend(3x歲)無老公丶無男朋友,相士批佢今年會大肚,但今年仲有幾日就完,佢當然無大肚(大肚腩就有d)。
但我屋企人居然死撐話姻緣、感情係難批d,佢本人轉工丶搵工仲要繼續幫襯個神棍批命,聽到都覺得好煩

大宅

RileyChannnn 發表於 19-2-2 05:31
我屋企人聽佢個friend介紹話有個相士好準,自此就成日去搵相士算命。
我屋企人仲介紹左另一個friend去算命 ...

世上神棍何其多 佢地終有一日會醒

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

神棍可比神器 處處可見

子爵府

回覆樓主:

神棍係咪屬於 心理治療

FB體驗帳戶

2019新春慶豚圓

mike89 發表於 19-2-2 13:59
神棍係咪屬於 心理治療

一定係,除非唔係。我屋企人仲繼續去睇神棍

大宅

joelycat 發表於 19-2-2 08:26
世上神棍何其多 佢地終有一日會醒
未必醒

別墅

2019新春慶豚圓

RileyChannnn 發表於 19-2-2 05:31
我屋企人仲介紹左另一個friend去算命 ...

今年(2019)仲有幾百日wor! 吾係幾日!夠生有凸!

beetle910    發表於 19-3-1 15:21

子爵府

回覆 RileyChannnn 的帖子

真係人蠢無藥醫! 身邊人講極都唔聽,都無用。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Whitechocolate 發表於 19-3-1 10:01
回覆 RileyChannnn 的帖子

真係人蠢無藥醫! 身邊人講極都唔聽,都無用。

FB體驗帳戶

2019新春慶豚圓

硬任務 發表於 19-3-1 07:55
今年(2019)仲有幾百日wor! 吾係幾日!夠生有凸!

2018年預測的,我出po果陣未立春,所以我當2018

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊