自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190201/59214592

終於等到華仔再回應取消演唱會的事,雖然我已經睇左,退票不退票都無我份,但真的好欣賞佢錫fans的心,希望華仔身體健康,生活愉快!

BBJOJO    發表於 19-2-2 14:29

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

伯爵府

回覆樓主:

我諗好似Fans聚會咁,book個場整場演唱會咁

侯爵府

回覆樓主:

難得的藝人

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

咁即係咩方法?

伯爵府

2018復活節勳章

好有心

大宅

mc_pigpig 發表於 19-2-2 07:07
咁即係咩方法?

佢話會等完成所有退票手續先再講

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

agnesbee 發表於 19-2-2 06:55
我諗好似Fans聚會咁,book個場整場演唱會咁
我唸錢照退,但又攪個聚會,唔會再唱咁多歌,純粹同支持佢既歌迷聚下。

子爵府

2018復活節勳章

馬卡龍lover 發表於 19-2-2 06:42
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190201/59214592

終於等到華仔再回應 ...

男爵府

一個很好,很有心的藝人

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

佢已好盡力去諗方法補償
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

AhKaAhKa 發表於 19-2-2 08:32
一個很好,很有心的藝人

唔係fans,但感覺佢對粉絲真係好有心

禁止訪問

畀面勳章

珊瑚宮

很有專業精神

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

雖然我無買佢演唱會飛,不過睇到佢寫嘅野,令人好溫暖,好重視每一個受影響嘅歌迷

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

藝人係由粉絲出錢出力追捧自已,成就自己事業,所以對粉絲好係正常的,只要係一個有良知既藝人,都應該對粉絲好。劉華只係一個正常有良心良知既藝人!

大宅

馬卡龍lover 發表於 19-2-2 06:42

終於等到華仔再回應 ...

他永遠是最好的

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ChingYee123 發表於 19-2-2 10:16
藝人係由粉絲出錢出力追捧自已,成就自己事業,所以對粉絲好係正常的,只要係一個有良知既藝人,都應該對粉 ...

我覺得已經係extra左好多! 正常第一時間就退款, 乾手淨腳!
放下自在

首頁

尾頁

跳至