自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

套保險播2個鐘,幾首歌廣東、國語、男音、女音不停播如果cut左呢啲部分,成套劇應該少10集

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

開始做劇頭果隻歌難聽到我想熄電視

伯爵府

牛年勳章

呢套劇都算得上是音樂劇

Poyau    發表於 19-2-3 00:31

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

係呀,套保險調查晚晚都係咁loop

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

悶到嘔
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

不斷播歌,拖到慢晒

伯爵府

好媽媽勳章

係囉,由最初喜歡聽,到今輯聽到想嘔,TVB攪到難尾

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

伯爵府

呢套真係拖多咗起碼8集,悶到嘔,熄機

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

堅煩

大宅

勁播勁洗腦

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tictactoe 發表於 19-2-2 22:29
呢套劇都算得上是音樂劇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tictactoe 發表於 19-2-2 22:29
呢套劇都算得上是音樂劇

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

洗腦歌....

寶石宮

suetchingBB 發表於 19-2-2 22:27
套保險播2個鐘,幾首歌廣東、國語、男音、女音不停播如果cut左呢啲部分,成套劇應該少10集 ...

嚇死我,我以為你講保險套

大宅

回覆樓主:

聽到好煩

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

milktealai 發表於 19-2-2 23:00
嚇死我,我以為你講保險套

你心邪

寶石宮

suetchingBB 發表於 19-2-2 23:19
你心邪

你變壞

版主

maywei 發表於 19-2-2 22:30
係囉,由最初喜歡聽,到今輯聽到想嘔,TVB攪到難尾

最初好好睇,邵美琪、黑仔呢幾個單元都正

版主

milktealai 發表於 19-2-2 23:20
你變壞

我一向都壞

首頁

尾頁

跳至