樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

房協個主任話祖堯有位,應該就派屋,不過我有2個小朋友又去睇過環境偽井字好危險,但我老公又好想要,唉,我地唔知點

大宅

bbwing03 發表於 19-2-3 02:20
房協個主任話祖堯有位,應該就派屋,不過我有2個小朋友又去睇過環境偽井字好危險,但我老公又好想要,唉, ...

請問你地排左幾耐吖?我見主任既時候,佢地又糸話呢到比較快有位~

禁止訪問

子爵府

房協個主任話祖堯有位,應該就派屋,不過我有2個小朋友又去睇過環境偽井字好危險,但我老公又好想要,唉, ...

祖堯邨已經有多年歷史, 我阿叔以前都係 喺嗰度住, 因為我阿嬸有陰陽眼, 佢成日都見到好多唔乾淨嘅嘢, 後來頂唔順買咗居屋搬走咗

大宅

mybbkit 發表於 19-2-6 00:50
請問你地排左幾耐吖?我見主任既時候,佢地又糸話呢到比較快有位~

6年半,我排市區

大宅

baby668 發表於 19-2-10 16:10
祖堯邨已經有多年歷史, 我阿叔以前都係 喺嗰度住, 因為我阿嬸有陰陽眼, 佢成日都見到好多唔乾淨嘅嘢, ...

老人村,我都覺得應該有好多,又近山

大宅

bbwing03 發表於 19-2-11 01:57
6年半,我排市區

禁我應該有排,公屋個邊我排左8年,新界,房協剛申請

大宅

熱血勳章

我住祖堯,不過係L型,我覺得好舒服喎,除左真係無野食同買野唔方便之外

男爵府

減齡達人勳章

其實井型唔係好危險。起碼從來冇聽過有小朋友因爲咁而跌落街,不過井型真係特別多空中飛人,我住左30幾年井型,個仔一出世都係住井型到宜家就來4歲

男爵府

回覆樓主:

祖翹我有屋企人住緊,環境唔錯,又係市區,港鐵行去同搭小巴都得,房協都無咩新屋村,樓主好好考慮吓。

首頁

尾頁

跳至