意見反饋
義工

想生BB 今日: 166|主題: 99792

跳至
樓主: bb1420
updated 有冇12號DD既jm  

別墅

國民生產總值:769

2019新春慶豚圓 2019勳章

ckkc0910 發表於 19-2-7 10:58
可能你太早啦...你隔多兩日再check下
我今朝都check左 好似深左?
不過我用左普通cb check又無兩條線...我 ...

我見佢個盒寫,可以提早5日驗。。。

你試下兩條拼埋影呀,有加深就ok了

別墅

siu花花 發表於 19-2-7 11:03
我dd-4 今朝36.1度..從未試過咁低溫好唔開心

體溫我覺得唔係好準,我陣幾分鍾量,都差0.3到0.5度

別墅

國民生產總值:556

bb1420 發表於 19-2-7 11:18
我見佢個盒寫,可以提早5日驗。。。

你試下兩條拼埋影呀,有加深就ok了

係囉 都唔知點解我得一條線係有加深既....唉 都係唔好抱咁大期望.......

男爵府

國民生產總值:7149

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

bb1420 發表於 19-2-7 11:20
體溫我覺得唔係好準,我陣幾分鍾量,都差0.3到0.5度

我之後見眼訓再訓多個零鐘再量就36.4,都係偏低但心諗點解明明dd-4就咁快跌體溫

別墅

ckkc0910 發表於 19-2-7 11:23
係囉 都唔知點解我得一條線係有加深既....唉 都係唔好抱咁大期望.......
...

放心啦,如果冇既,點驗都係得一條。。
宜家係等佢痴實

複式洋房

國民生產總值:107

bb1420 發表於 19-2-7 10:42
我dd-5啱啱用晨v,白板。。。

白板係一條線都無?定係一條線都係白板?有消息未呀大家?

複式洋房

哎我 紅d 兩條線,綠d 得一條,過多3日就黎M 今日個肚開始有谷m 先兆 > < ,體溫就連續4日 >36.5 昨晚有d失眠

男爵府

國民生產總值:7362

我今日dd,好似

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

angel0919 發表於 19-2-9 17:52
哎我 紅d 兩條線,綠d 得一條,過多3日就黎M 今日個肚開始有谷m 先兆 > < ,體溫就連續4日 >36.5 昨晚有d ...

我同你一樣。。。都係紅d兩條,綠d一條。
今日冇驗呀,等dd。。。怕失望

別墅

fakyman 發表於 19-2-9 18:43
我今日dd,好似

中呀,好明顯了。恭喜恭喜

別墅

angel0919 發表於 19-2-9 17:48
白板係一條線都無?定係一條線都係白板?有消息未呀大家?

1條線呀

複式洋房

bb1420 發表於 19-2-9 18:46
我同你一樣。。。都係紅d兩條,綠d一條。
今日冇驗呀,等dd。。。怕失望
...

嗚啊

子爵府

國民生產總值:11752

我今日dd,好似

男爵府

李露眉 發表於 19-2-9 20:37

唔敢相信,淨係深粗個日有dodo
見今日dd先用下,聽日晨v再驗
係咪要好似對照線咁深色先可以拎証明?

別墅

fakyman 發表於 19-2-9 21:09
唔敢相信,淨係深粗個日有dodo
見今日dd先用下,聽日晨v再驗
係咪要好似對照線咁深色先可以拎証明?

如果綠d都咁明顯,其實都可以去攞。因為綠d都算唔敏感。。
不過你可以過多幾日先既,穩陣啲

男爵府

bb1420 發表於 19-2-9 21:25
如果綠d都咁明顯,其實都可以去攞。因為綠d都算唔敏感。。
不過你可以過多幾日先既,穩陣啲
...

原來係咁,多謝你
祝你都快d有好消息,大家順順利利

別墅

國民生產總值:506

2019新春慶豚圓

我11號dd,今日好似已經幾深色

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:251

bb1420 發表於 19-2-3 03:27
好緊張呀,我30day cycle 。29號排卵
想快啲知結果。想趕豬B呀(emoji)

請問我29號深粗再轉淺,咁我dd係應該幾號?幾時可以開始驗?

複式洋房

國民生產總值:251

bb1420 發表於 19-2-3 03:27
好緊張呀,我30day cycle 。29號排卵
想快啲知結果。想趕豬B呀(emoji)

請問用綠d會敏感d定cb digital check會準確d?

複式洋房

我今日dd,好似

沾好孕,我仲有3日DD , 我地呢個topic 已經中左幾個啦~

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.