自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問如老人家有糖尿,高血壓及甲狀線,可以食 圖中的葡萄糖胺嗎?Tks.
佢其中一膝頭哥有關節退化,行路痛。

子爵府

KwanKwanMammy 發表於 19-2-4 11:43
請問如老人家有糖尿,高血壓及甲狀線,可以食 圖中的葡萄糖胺嗎?Tks.
佢其中一膝頭哥有關節退化,行路痛。
...

糖尿唔食得

呢隻牌子唔知有無,但另一加拿大牌子有出粉劑,給糖尿病人用

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Teletrend 發表於 19-2-4 11:50
糖尿唔食得

呢隻牌子唔知有無,但另一加拿大牌子有出粉劑,給糖尿病人用

請問那另一牌子的粉劑,可給糖尿病人用呢?

子爵府

KwanKwanMammy 發表於 19-2-4 11:55

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1148716195263177&id=760787720722695

Tel 22971922

子爵府

KwanKwanMammy 發表於 19-2-4 11:55

可以打電話問有無貨,又或者search 下其他地方有售

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Teletrend 發表於 19-2-4 12:21
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1148716195263177&id=760787720722695

Tel 22971922

首頁

尾頁

跳至