美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

個女讀中五,越黎越注重外表,話想減肥又怕,所以拉埋我一齊去搵gym做。我廿年前生完減過肥,到依家都無再點運動,落樓下做左一個月左右,但係我地兩個都唔識,是但跑下,舉下重就算,效果真的麻麻,有咩方法做得專業啲?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

負重要小心腰背姿勢啊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

可以search “HIIT動作” 做參考

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

2019勳章

叫啊女上網睇下片學啦 你會陪佢去真搞笑xddddd

洋房

建議你搵專業教練,唔瘦事小,整親好大獲架!

大宅

2019新春慶豚圓

thunder_bunny 發表於 19-2-6 23:24
可以search “HIIT動作” 做參考

我有做呀,係屋企做,有墊就得!又唔駛洗咁多錢

民房

係想認真呢就正經去健身中心啦,好多personal trainer,我係fac有個女trainer,好pro好細心,每個人需要唔同,不要亂來…

洋房

張。汶 發表於 19-2-12 18:00
係想認真呢就正經去健身中心啦,好多personal trainer,我係fac有個女trainer,好pro好細心,每個人需要唔 ...
認同^^講開我姪女都係FAC做gym練馬甲線,我聽佢講教練幾專業同埋好多設施,唔止跑步(當然佢講我信..),反而我個女就懶,小六已經成個波咁。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊