自由講場

跳至

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

由於太遲book,冇位整頭,唯有自己set換下型像
Set好之後,先發現屋企原來係冇任何髮型用品既!!!!!
髮膠,髮泥,定型水,冇都冇!!
最後唯有極度自然咁出街!
聽日又要整過,過完年先再去真正電過啦!

多謝收睇,其實自己set頭係好簡單,半個鐘就得

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

回覆樓主:

仙姐,幾靚喎,過咗年去電髮啦
恭喜發財,祝你財源廣進,豬年賺大 :fat: :fat: :fat:

水晶宮

twotigers 發表於 19-2-5 01:39
仙姐,幾靚喎,過咗年去電髮啦
恭喜發財,祝你財源廣進,豬年賺大 ...

電髮就要打理囉,想要呢d曲,電完都要再執下先有

大家咁話,最緊要身體健康,心想事成 :gung: :hei: :fat: :choi:
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

別墅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

你本身直頭髪?set得好靚喎

男爵府

2019新春慶豚圓

cinda72. 發表於 19-2-5 01:36
Set好之後,先發現屋企原來係冇任何髮型用品既!!! ...

你本身D髮質應該幾好,所以好易set

侯爵府

Set好之後,先發現屋企原來係冇任何髮型用品既!!! ...
你set 得好好睇呀

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-2-5 01:40
電髮就要打理囉,想要呢d曲,電完都要再執下先有

大家咁話,最緊要身體健康,心想事成 ...

我覺得呢啲髮型襯你,考慮下長期改變髮型

水晶宮

ctsang 發表於 19-2-5 01:42
你本身直頭髪?set得好靚喎

係,冇電既
呢d頭好易set架乍,有2樣工具就得
1 set筒,以前買落,百幾蚊
2 挾曲棒,即係圖呢枝,半個鐘就掂

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

twotigers 發表於 19-2-5 01:45
我覺得呢啲髮型襯你,考慮下長期改變髮型
...

要長期打理囉,夏天前會考慮,否則夏天好麻煩,一出汗就塔晒架

水晶宮

neversaynever 發表於 19-2-5 01:44
你本身D髮質應該幾好,所以好易set

洗完頭,8,9成乾係最好set架

子爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

幾靚

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

鬈得好靚呀

男爵府

2019新春慶豚圓

cinda72. 發表於 19-2-5 01:47
洗完頭,8,9成乾係最好set架

我D頭髮太軟,set唔到你嗰隻大曲(好有女人味),羨慕ing

水晶宮

neversaynever 發表於 19-2-5 01:51
我D頭髮太軟,set唔到你嗰隻大曲(好有女人味),羨慕ing

你用set筒既大芯啦,細芯for留海果d位用,再用電熱棒補補一d邊位,咁就好出架啦

子爵府

仙姐乜得你原來咁後生省鏡

身體健康 事事如意 財源滾滾 呀!

大宅

自己set都有salon效果

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

水晶宮

kimmama 發表於 19-2-5 01:53
仙姐乜得你原來咁後生省鏡

身體健康 事事如意 財源滾滾 呀!

扮後生

我都祝你步步高陞 :gung: :hei: :fat: :choi:

子爵府

cinda72. 發表於 19-2-5 01:54
扮後生

我都祝你步步高陞

我一定老過你

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

自己set都唔錯呀

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊