親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

yuensiu 發表於 19-2-7 23:14
我覺得似商務酒店,都算ok,我貪佢還車近dfs同埋都近單軌方便第2日走。
而且小童12歲以下唔收額外$
入住送左 ...

大宅

樓主,請問Rizzan酒店OK嗎?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

maychu:) 發表於 19-2-8 08:18
樓主,請問Rizzan酒店OK嗎?

ok呀,好滿意
好抵住

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

每次去完旅行我都會用photobook app整相簿,雖然貿量一般,不過有code $28整20頁+1頁封面連順豐運費好抵,剛落order

adrio    發表於 19-2-8 09:43

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝分享, 堅詳細

伯爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 08:54

ok呀,好滿意

但我老公話酒店入面比較舊,只係境觀靚

唔知係咪冇upgrade房間, 所以有所不同

珍珠宮

peckykoo 發表於 19-2-8 12:38
但我老公話酒店入面比較舊,只係境觀靚

唔知係咪冇upgrade房間, 所以有所不同

我地4個¥54040/4日3夜,又包早餐。
酒店房就古老d用key開,
但好多設備又泡湯又welcome drink,又可以放煙花,老公都話咁平好抵住

我好多酒店卷都無用到,又total 回贈返¥3500係酒店鋪買野。

伯爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 12:44

我地4個¥54040/3晚,又包早餐。

我Book ¥9504/晚
停車場另外要付¥500

珍珠宮

peckykoo 發表於 19-2-8 13:41
我Book ¥9504/晚
停車場另外要付¥500

我係官網book車場半價,
車場¥500/晚,3晚比¥750 (check out先比$)

伯爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 13:42
車場¥500/晚,3晚比¥750 (check out先比$)

成個沖繩你覺得那裡最好玩?

我老公話美國村, 似足美國咁樣喎

我就留在港看門口,冇去到就5知啦

珍珠宮

peckykoo 發表於 19-2-8 13:51

成個沖繩你覺得那裡最好玩?

我小朋友鍾意去水果樂園同水族館, round 1

我就鍾意睇景,我一直想去玉泉洞
美國村我地經過無入去。

不過我老公話沖繩好鄉村feel,菠蘿園去1次就夠。

我d細路話台灣個次旅行最好玩,可能台灣多小朋友野玩。

伯爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 13:54

台灣的確多野比小朋友玩
佢去過 Baby boss , 同埋去宜蘭玩
宜蘭十分之多DIY 工作坊

最有印象深刻係摘蔥

珍珠宮

peckykoo 發表於 19-2-8 13:59
台灣的確多野比小朋友玩
佢去過 Baby boss , 同埋去宜蘭玩
宜蘭十分之多DIY 工作坊

我下次想帶佢地去高雄+小琉球,曼谷,首爾。
睇下邊到機票平就去邊到。

男爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 13:42

hello, 請問Rizzan 官網 係咪? 因為search 但係彈左去booking.com (emoji)(emoji), thanks

珍珠宮

bbcar128 發表於 19-2-8 15:35
hello, 請問Rizzan 官網 係咪? 因為search 但係彈左去booking.com (emoji)(emoji), 我都想book 定停車場 ...

要選日文版本,用google翻譯做中文睇。
中文版會彈左去booking.com的。
車場唔洗book去到checkin會問你洗唔洗泊車會有張車場卡比你無限次出入,checkout先比車場費。

https://www.rizzan.co.jp

男爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 15:37

要選日文版本,用google翻譯做中文睇。

thanks
[size=medium]Hello!

男爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 13:54

請問水果樂園有什麼好玩?

珍珠宮

heilongmama 發表於 19-2-12 22:27
請問水果樂園有什麼好玩?

好似RPG咁,小朋友攞住張紙去唔同地點蓋印,沿途有機關同有生果主題。
我地去個日有d雨,如果唔係室外都仲有野行下。
不過就咁室外都行左1個鍾多d。

男爵府

回覆 yuensiu 的帖子

謝謝你詳細回覆

男爵府

yuensiu 發表於 19-2-8 08:55
每次去完旅行我都會用photobook app整相簿,雖然貿量一般,不過有code $28整20頁+1頁封面連順豐運費好抵,剛落 ...
好抵喎, 請問有無code可以share

首頁

尾頁

跳至