美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

我在FACEBOOK 見到好似幾好,有video 睇,所以我book 左整眼線!請問有無BK 靚女做過呀?整得靚唔既架?因我有大細眼,她說可以幫我改善!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

無做眼線/眉
做FACIAL就覺得幾好
如果OK既遲D我眉甩哂色都想去做

子爵府

antia 發表於 19-2-6 16:22
我在FACEBOOK 見到好似幾好,有video 睇,所以我book 左整眼線!請問有無BK 靚女做過呀?整得靚唔既架?因 ...

可否分享做後圖片?

大宅

2019新春慶豚圓

柏仔媽咪 發表於 19-2-8 09:44
可否分享做後圖片?

好,我15 號去做

大宅

2019新春慶豚圓

wing_tt 發表於 19-2-6 18:51
無做眼線/眉

我都是咁啱上網見到, 好似幾好先諗住試下,價錢又好合理

大宅

2019勳章

回覆樓主:

我之前都心思思 ,但上網search 好似好hardsell同話黑店 所以停一停 諗一諗

複式洋房

2019新春慶豚圓

有圖就分享下啦~

大宅

2019新春慶豚圓

cowchow_1104 發表於 19-2-11 00:54
有圖就分享下啦~

見到上網話hard sell, 我最後都取消,都系去返青衣做,價錢又合理!起碼去做過,她們很細心!

子爵府

antia 發表於 19-2-14 10:41
見到上網話hard sell, 我最後都取消,都系去返青衣做,價錢又合理!起碼去做過,她們很細心!
...

係呀,間嘢勁hard sell, 我嗰次去試做角蛋白睫毛,效果又唔好又要比佢地勁sell,我講咗好耐先甩到身,冇join package 走人。

子爵府

KeekeeNg 發表於 19-2-14 16:38
係呀,間嘢勁hard sell, 我嗰次去試做角蛋白睫毛,效果又唔好又要比佢地勁sell,我講咗好耐先甩到身,冇joi ...

呢間嘢好似有d明星,e.g.紅氏夫婦幫襯,我估實質係宣傳。話事話,個老闆娘係幾靚女嘅! 不過唔知係咪純天然。

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

蘑菇 發表於 19-2-14 17:37
呢間嘢好似有d明星,e.g.紅氏夫婦幫襯,我估實質係宣傳。話事話,個老闆娘係幾靚女嘅! 不過唔知係咪純天然 ...

下,咁我好在取消左姐,我再三問佢,原來唔同人整有唔同價錢(emoji)o咀,搵老闆整又唔同價錢!

大宅

2019新春慶豚圓

wing_tt 發表於 19-2-6 18:51
無做眼線/眉

佢地無hard sell 你咩?

男爵府

antia 發表於 19-2-15 08:33
佢地無hard sell 你咩?
無呀
第一次試做完我問價咋
之後做左十幾次都無SELL過
只係間中有D新野話比我試
唔使加錢又
我係大圍做既

民房

去左清肌美療做眼缐,又話唔痛其實係痛痛地嘅美容師比較粗魯$1900唔包捕色,又會sale 你 買佢哋嗰支修復高,如果你唔join捕色又話甩色之後會一達達,個包冇用嘅修復膏都要$300 加埋捕色全數3200,我覺得佢哋收費好唔清晰,又唔包捕色,唔需要揀呢間

男爵府

Appleanapple 發表於 19-4-30 14:10
去左清肌美療做眼缐,又話唔痛其實係痛痛地嘅美容師比較粗魯$1900唔包捕色,又會sale 你 買佢哋嗰支修復高 ...
同意整眼線眉收費唔清晰
專登講D唔講D夾你上去做
加埋補色價錢其實唔平
但我見我朋友整眉整到一高一低
facial就做得過既.....

複式洋房

回覆 wing_tt 的帖子

我朋友都有類似經驗,好差,係咁加錢~

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

antia 發表於 19-2-15 08:32
下,咁我好在取消左姐,我再三問佢,原來唔同人整有唔同價錢(emoji)o咀,搵老闆整又唔同價錢!
...

好彩你取消左,我朋友話佢地超級hard sell,真係煩到爆,又要你加錢又咁咁咁

大宅

Ashleycorina 發表於 19-5-1 13:53
好彩你取消左,我朋友話佢地超級hard sell,真係煩到爆,又要你加錢又咁咁咁
...

係,價錢又唔透明,唔買會黑面,我去過大圍

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

yingying貝 發表於 19-5-1 15:31
係,價錢又唔透明,唔買會黑面,我去過大圍

真係咁差我朋友話去到逼佢加錢,又煩佢,做完態度好逼人

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊