自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

shan.ung 發表於 19-2-7 19:43
我唔想遮架。但唔遮會被del

年三十晚銅鑼灣 Sogo 對出一帶放咗幾張易拉架,講緊一對男女夫婦如何去扼人,有埋相,有埋女主角父親嘅相

BBJOJO    發表於 19-2-7 23:06

大宅

回覆樓主:

d度好多人好無口德,樓主同大家分享,叫大家小心,但好多人不停攻擊佢。
樓主,岩睇就睇,唔岩就飛。唔使浪費時間覆d網絡欺淩嘅人。

複式洋房

city888888 發表於 19-2-7 20:14
樓主,加油,但生出黎好大好多問題,你一生都改變晒,唸清楚,對小朋友都唔係好事
...

謝謝你....知有左個刻都諗過你講既野,加上佢唔會有爸爸錫....但個時我係覺得要負責任...不過最後都因為一啲意外保唔住佢...

BBJOJO    發表於 19-2-7 23:07

複式洋房

大叮噹 發表於 19-2-7 20:32
d度好多人好無口德,樓主同大家分享,叫大家小心,但好多人不停攻擊佢。
樓主,岩睇就睇,唔岩就飛。唔使浪 ...

哈哈,謝謝你

公爵府

shan.ung 發表於 19-2-7 19:24
哈哈,我估佢唔會驗囉

你嚇一嚇佢,(用哭聲對他講)叫他及他的女朋友們也去驗一下(他為左叫女朋友一起驗身,就必須要講他自己在外面搞女人啦?這叫不打自招)

禁止訪問

複式洋房

city888888 發表於 19-2-7 20:17
你都可以好d語仔,唔駛咁冇口德。網上講野唔駛負責,但都小心報應,你自己睇下你點留言。再唸下,如果你係 ...

謝謝你幫我講說話,唔緊要啦佢要點講佢既事,話唔定佢係個男人啲朋友/女朋友....我地冇謂為呢啲人勞氣☺️

BBJOJO    發表於 19-2-7 23:07

複式洋房

美之選468 發表於 19-2-7 20:36
你嚇一嚇佢,(用哭聲對他講)叫他及他的女朋友們也去驗一下(他為左叫女朋友一起驗身,就必須要講他自己在外 ...

哈哈

珍珠宮

回覆樓主

真心覺得樓主要了解清楚正確使用安全套步驟
正確使用安全套先能夠有效預防性病同避孕
https://www.rrc.gov.hk/safer_sex/chinese/g_steps.htm

世上玩家何其多
任何交友圈子都有壞人
緊記帶眼識人
樓主記得驗身

大宅

tester5 發表於 19-2-7 17:35
我識會搵SP既男人,通常都會開宗明義,如果遇著搵真愛既女人,仲會避開,唔想上身。
講真,呢個世界唔係冇 ...

我有個朋友講明佢只會明買明賣,唔會玩感情因為唔會上身。玩感情個家一定散。佢話大時大節點交人?咪盞玩死自己。所以他只會付錢去買服務,因為每個男人都貪新鮮和咸濕

大宅

回覆樓主

樓主講真交友app真係有好多好多賤男搵食要小心小心!

複式洋房

回覆樓主:

咪話我mean啦,樓主有無影左d唔見得光既相或片。有既話你快快del post潛水,低調處理,fb呀,自己個人生活都要低調,更加唔好打去恐嚇佢,呢d人佢未驚過。

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

叫人小心啦,就係美其名囉。想做個男人啫。不過唔知係咪借刀殺人,呢啲嘢我唔會盡信

複式洋房

zz1zz2 發表於 19-2-7 22:14
咪話我mean啦,樓主有無影左d唔見得光既相或片。有既話你快快del post潛水,低調處理,fb呀,自己個人生活 ...

其實你係佢朋友係咪?

複式洋房

shan.ung 發表於 19-2-7 22:23
其實你係佢朋友係咪?

無就得啦,你識唱人,人地都識唱你。成個apps都係呢d人啦,同會上吊既人,根本唔洗識你或者識佢。

複式洋房

zz1zz2 發表於 19-2-7 22:28
無就得啦,你識唱人,人地都識唱你。成個apps都係呢d人啦,同會上吊既人,根本唔洗識你或者識佢。
...

唔識就最好啦,見你甘激動,佢咪唱我囉!

珍珠宮

shan.ung 發表於 19-2-7 20:34
謝謝你....知有左個刻都諗過你講既野,加上佢唔會有爸爸錫....但個時我係覺得要負責任...不過最後都因為一 ...

人呢,總會有容易盲目的時段。今時不同往日,現在社會上的壞人、騙子挺多的,你以後交友要謹慎一些。防人之心不可無。

傳統來說,意外失去胎兒的女人都會坐半月休養,以恢復元氣。請你注意調養身體。

侯爵府

白毛毛 發表於 19-2-7 17:39
離題。
香港真係缺男得咁緊要,咁的樣都可以結過婚,有個現在女友,仲可以出黎搵食
...

同問,莫非有咩溫柔體貼,細心關懷絶招

水晶宮

你情我願

問題在於

首頁

尾頁

跳至