自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

wewanwan 發表於 19-2-7 22:08
好想問下大家,如果以下嘅情況你哋會唔會覺得係我嘅問題?定係我男朋友嘅問題呢?

如果你哋拍拖時已經知道你 ...

唔會改變佢,會即走,頭也不回

子爵府

wewanwan 發表於 19-2-8 17:57
你老公都係好男人,如果我另一半被我哦佢,佢應該會出去搵第2個

咁咪分手囉
呢d衛生意識既人反映左佢地為人自私、做事得過且過
事業、家庭、人際關係一般都唔方好
分手都唔係咩損失

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

wewanwan 發表於 19-2-8 17:57
你老公都係好男人,如果我另一半被我哦佢,佢應該會出去搵第2個

咁污漕連基本衛生常識都無,我諗我會搵過第二個先囉⋯⋯

40歲人都唔知點過,唔好諗會改變到佢,佢講到明話你嫌棄佢即係佢覺得係你有問題,係你要求高 但其實呢d根本就好基本,我諗我對一日都頂唔順,最怕搭車隔離坐/企著個有臭味/體味/頭油味既核突佬,我會即刻行開。我大肚果陣聞到呢d味直頭會想嘔

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

優點大過缺點,先會結婚。

子爵府

wewanwan 發表於 19-2-7 22:36
佢 仲話廁所係從來都唔需要清潔,因為每日會沖水擦乾淨, 我想問大家係咪都會定時定候洗廁所呢
...

你真係要諗清楚,我以前試過成班同事去男同事屋企玩,佢個厠所啲尿味臭到暈,估計佢地係唔洗厠所。

我朋友講得啱,要知一個人是否乾淨,一定要去佢屋企厠所參觀下。

男爵府

BK Milk勳章

wewanwan 發表於 19-2-7 22:08
好想問下大家,如果以下嘅情況你哋會唔會覺得係我嘅問題?定係我男朋友嘅問題呢?

如果你哋拍拖時已經知道你 ...

呢的生活習慣係唔會改到架! 你接收到就嫁, 接受唔到就唔好嫁。
免得嫁左日日家嘈屋閉。
佢就算花改你都咪信啦!
佢呢的習慣左幾十年。 點會咁易改到。
有都係小數。

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

我覺得唔多唔少都要為對方改d 既,除非本身鍾意獨行俠遮,就算對好朋友,我都會改/配合,何況係情人?人與人之間相處係咁架啦,但當然又冇理由要對方樣樣照自己意思去做既。

如果某d 野我真係接受唔到但佢又唔願改,我會byebye, 証明大家唔適合,世界咁大咁多人,何必難為自己難為對方。

水晶宮

kendomimi 發表於 19-2-8 18:24
咁咪分手囉
呢d衛生意識既人反映左佢地為人自私、做事得過且過
事業、家庭、人際關係一般都唔方好

首頁

尾頁

跳至