意見反饋
義工

3歲或以上 今日: 2|主題: 6026

我同c6 係亞女面前吵大鑊,可以點同亞女補救?

複式洋房

國民生產總值:181

2019新春慶豚圓

亞女未夠3歲。剛剛同衰佬吵大鑊。係大鑊到我情緒失想跳樓!所以嚇壞了亞女。佢哭得好厲害,最後我冷靜返抱著佢瞓。
請問明早我應如何補救?

王國熱話
米糊仔凍得好快,點算好?
B B飲豆奶問題
初加固,應該食咩糊仔好丫?
10個月食譜

男爵府

國民生產總值:8010

2019新春慶豚圓

Mindywoo0314 發表於 19-2-8 01:40
亞女未夠3歲。剛剛同衰佬吵大鑊。係大鑊到我情緒失想跳樓!所以嚇壞了亞女。佢哭得好厲害,最後我冷靜返抱 ...

係個女面前同c6平心靜氣傾掂佢,等佢知道爸爸媽媽和解左冇事啦。再解釋俾佢聽發生咩事,媽咪情緒激動左,嚇親囡囡,好對唔住,保證以後唔再發生(講得出要做得到)。

珍珠宮

國民生產總值:43379

2019新春慶豚圓

你好好地同亞囡講,媽咪咁嘅情緒係唔啱嘅,以後都唔會喇,你地以後都唔好喺小朋友面前吵

大宅

國民生產總值:1612

2019勳章

比佢親眼看到你們拖手行街和好如初,暫時什麼也不用說,等佢心情平安時再說吧。

珍珠宮

國民生產總值:45020

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

冷靜落黎之後同女女講番經過,以及你自己都要承認有D情緒失控

男爵府

國民生產總值:8723

2019新春慶豚圓

亞女未夠3歲。剛剛同衰佬吵大鑊。係大鑊到我情緒失想跳樓!所以嚇壞了亞女。佢哭得好厲害,最後我冷靜返抱 ...

同佢解釋到點解而且道歉爸爸媽咁係唔岩嘅保證以後唔會 家長日後控制好自己情緒

公爵府

國民生產總值:27430

2019新春慶豚圓

咁要同佢解釋翻點解會咁,多啲安慰佢,冇俾佢有陰影

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.