心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

wannahappyday 發表於 19-2-8 21:26
樓主……第一年係最難過。我捱過左……希望你都可以。第2年雖然仍很痛,但會好少少。振作呀
...

我捱過了第一年, 但仍然覺得得痛, 日子仍然難過, 為了小朋友, 仍然要努力生活

複式洋房

2019勳章

tweety82080 發表於 19-2-8 05:16
終於敵不過走了,,估不到可以變化那麼快,,,回想起觸摸到他身體很虛弱..還跟他説治療一下,,好快出來過新回家, ...

節哀順變!不要理會無謂人的說話!要堅強活下去,加油

別墅

2019勳章

tweety82080 發表於 19-2-8 05:16
終於敵不過走了,,估不到可以變化那麼快,,,回想起觸摸到他身體很虛弱..還跟他説治療一下,,好快出來過新回家, ...

好明白你的痛苦和悲傷...我老公都係敵不過病魔而離世,已經五個月幾。無論幾時,唸起佢過身果時的情形,都會忍唔住流淚,想喊。對我來講,這是人生的一個災難⋯⋯再唸到我最愛的囡囡,細細個就失去咗疼錫佢的爸爸,果心好up! 不過,最終都係要為個女積極生活落去,我係佢最大的依靠了。

子爵府

加油!

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

朵朵 發表於 19-3-4 09:56
好明白你的痛苦和悲傷...我老公都係敵不過病魔而離世,已經五個月幾。無論幾時,唸起佢過身果時的情形,都 ...

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

樓主要加油, 明白你的痛, 希望你和家人能走出傷痛, 相信你先生會在另一方好好看顧你們的.

男爵府

2019勳章

振作,他永遠在你心中。替你難過,支持你。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

樓主要加油,堅強地生活下去

水晶宮

回覆樓主:

複式洋房

生活仍要繼續,加油a~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊