自由講場

跳至

首頁
56789...13

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

當年新聞真係日日update 一係神童辉瘋癫歲月,一係珍人珍事,真係好吾得閒

珍珠宮

fatping 發表於 19-2-8 14:18
咩都有可能,唔會揾唔到係要d咩條件姐,我接近5張,亦揾緊另一半都有人埋身,係想唔想要姐,想既又唔埋身 ...

我快三十,離婚快三年,同你諗法已經一樣

是但啦

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

Ronnym 發表於 19-2-8 17:12
仲話當住大家子女面前........................

剛GOOGLE 8掛....

當住仔女面前呢個我唔記得lah

珍珠宮

Ronnym 發表於 19-2-8 17:12
仲話當住大家子女面前........................

剛GOOGLE 8掛....

馬太唔知同邊個生左個女叫馬杏珍添
馬太又係受害者咩
三條友都癲癲地,呢鑊珍妹唔好彩搞到肉肉酸酸

公爵府

TingTing 發表於 19-2-8 10:24
當初咪又係搞/搶人老公。
嘥氣

咪係,幾次復合都唔娶您

自己檢討下吧

伯爵府

細細聲 發表於 19-2-8 10:14
都53歲,先發現有緣無份

佢係靚嘅,不過d感情生活就真係立立亂。

公爵府

鴨鴨比 發表於 19-2-8 11:50
同人地老公老婆玩3p,仲有成名绝技,當年出埋書珍人珍事

好爛喎,3P,加入人地兩公婆一齊玩?好嘔心,是否小三?

伯爵府

olivia0815 發表於 19-2-8 14:47
講得好有道理呀
有D女人有幾分姿色就以為自己一世都係女神
女人真係要有內涵先可以keep住有吸引力

最近有個大我12年既男人追求,接近60經濟條件ok, 總之足夠我唔做野過生活,但硬件麻麻,我先醒覺原來我想要一d野(經濟條件)就要放低一d野(對另一半外表要求),我已經無時間去再左揀右揀,可以揀但我連僅有嘅時間都浪費埋,女人就係咁,身邊人包括自己親弟都話我keep得好又點都快50經濟條件重要d, 一係學我朋友,差唔多50但保養得都OK,但愛情至上,搵親就係倉務員或者普通文職但外表過得去,總之要個女要養返男轉頭

大宅

fatping 發表於 19-2-8 20:47
最近有個大我12年既男人追求,接近60經濟條件ok, 總之足夠我唔做野過生活,但硬件麻麻,我先醒覺原來我想 ...

不嬲都係你簡人 人簡你

男爵府

fatping 發表於 19-2-8 20:47
最近有個大我12年既男人追求,接近60經濟條件ok, 總之足夠我唔做野過生活,但硬件麻麻,我先醒覺原來我想 ...

做人不嬲都係咁,最緊要知道自己有幾多bargaining power
我相信年紀大咗會偏向著重生活安穩,愛情始終好飄忽唔可以當飯食
搵到個能夠相濡以沫嘅係一種幸福

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

珍妹年紀好細就好紅,被人捧在掌心嗰隻! 行嘅娱樂圈路有人鋪路,無咩錯折,可能係咁佢做野唔洗深思熟慮,當遇到好人咪好lor, 壞人就 ,直到闖禍 ,到宜家都可以係一個細路女都係種福氣, 但當初知道佢同佢同許願|結婚都打左個突

伯爵府

olivia0815 發表於 19-2-8 20:52
做人不嬲都係咁,最緊要知道自己有幾多bargaining power
我相信年紀大咗會偏向著重生活安穩,愛情始終好飄 ...

明你講咩,個男係堅似60既60,我係比我真實年齡細10年有多,拍埋一齊我2個似相差20年,未接受到,但男做既工種有d特別亦有d名氣,所以我先會注意佢同同佢出街食飯睇戲,sorry 講講吓離咗題,但我只想帶出比其他女人知道嘅訊息,就係女人真係幾靚都冇用時間就係敵人

珍珠宮

回覆樓主:

男嘅都結咗婚啦
仲講呢啲嚟做乜

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

Ronnym 發表於 19-2-8 12:07
同個好醜既髮型C, 加埋人地老婆玩3P, HIGH 晒野........
好大單新聞架WO

X2

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

到依家仲要消費人地!!!人地都結咗婚LA!!!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Msolivialeung 發表於 19-2-8 18:08
靚女,以為人地一世會做佢裙下之臣!
呼之則來,揮之則去!點知竟然終於都唔聽佢使!
相信佢係覺得震驚同後 ...

嬌d男伴好樣d

用戶要求終止服務

lovebabyking 發表於 19-2-8 20:37
當住仔女面前呢個我唔記得lah

我以前睇雜誌都睇過有關報導
好荒誕

伯爵府

fatping 發表於 19-2-8 20:57
明你講咩,個男係堅似60既60,我係比我真實年齡細10年有多,拍埋一齊我2個似相差20年,未接受到,但男做既 ...

我由始至終都覺得, 女人有錢先有資格講愛情。 否則揀來揀去, 最終只會傾向揀飯碗。

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

就算個男人幾愛佢,個人神神化化,脾氣大,個樣點靚都頂唔順,又點同你一生一世?話時話我覺得佢嘅情況同泊G有d似!因為太靚反而累事,唔識珍惜感情、貪玩、亂溝仔!

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

其實係邊個等邊個
請勿打招呼~

首頁
56789...13

尾頁

跳至