自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

blue02 發表於 19-2-11 19:54
鄭若驊十多年前幫政府做一些諮詢組織公職時樣唔差的,風華正茂,長髮鼻高高,白白淨淨
而家肥咗D,像矮冬瓜身 ...
風華正茂? 想像唔到...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Msolivialeung 發表於 19-2-8 18:08
靚女,以為人地一世會做佢裙下之臣!
呼之則來,揮之則去!點知竟然終於都唔聽佢使!
相信佢係覺得震驚同後 ...

yes!!! 俾人感覺high 野high 到

男爵府

bertcat123 發表於 19-2-11 19:58
風華正茂? 想像唔到...

佢後生時咁嘅樣
嗱, 我唔係話佢好靚呀 ,只不過(個人覺得 )真的唔算差, 某程度有少少風采 ,不過佢老咗之後,面部輪廓同後生爭幾遠下, 好似將佢一啲面部特徵 放大咗 ,dum 咗, 啲政治漫畫家好容易 攞到呢啲面部特徵 畫佢 ...

子爵府

趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fatping 發表於 19-2-8 20:57
明你講咩,個男係堅似60既60,我係比我真實年齡細10年有多,拍埋一齊我2個似相差20年,未接受到,但男做既 ...

咁呢個男嘅諗得過。
唔好太注重外表。試下欣賞對方內涵。

男爵府

我唔信,女的一定不是純情玉女,接受唔到被飛係真的。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Wonderlady 發表於 19-2-8 10:39
佢靚過阿女好多好多

佢女似足前夫,面長長
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

伯爵府

lingan 發表於 19-2-11 22:37
咁呢個男嘅諗得過。
唔好太注重外表。試下欣賞對方內涵。

我從來唔睇外表,前夫都係肥佬加唔靚仔,只係未接受到一個大自己咁多,同佢除佢既專業外真係一個阿伯只係唔係坐公園果種, 我要再睇下有咩夾到先,唔係點相處

首頁

尾頁

跳至