親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-11 10:43
回覆 Hei3705 的帖子

可否幫我問下如果STANDARD TWIN可唔可以拍埋兩張床?因為咁樣會訓得舒服D....

我星期三住,到時望下話你知

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

THANKS.....玩得開心D啦....
返黎報下料睇下你有咩行程....

男爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-11 10:54

THANKS.....玩得開心D啦....

我其實聖誕去完,不過主打去Alpensia 滑雪,留首爾只有2 day 。今次就同朋友食下、行下、買下。無乜行程,不過就 join 個day tour 去玩。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

LOCAL TOUR用星程?我就諗緊包車定LOCAL TOUR...因為我都6個人...
星程就話JOIN TOUR抵D因為包埋食同門票...
我仍在考慮中....

男爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-11 11:09

LOCAL TOUR用星程?我就諗緊包車定LOCAL TOUR...因為我都6個人...

今次Join TK travel 。你有大有小,我覺得book 架7 人車好似好d,又彈性d。

男爵府

Hei3705 發表於 19-2-11 10:47
我星期三住,到時望下話你知

Standard twin 是可以泊埋的。

子爵府

好媽媽勳章

MissMaMa 發表於 19-2-10 07:54
當然係Pacific 嘅相,如果唔係點會比你睇 的確好大!我住Family Twin

今次本來住family twin,訂左3間family room for 3家人,臨出發前一星期,pacific hotel send email比我話房間要維修,唔可以比family room我地,要我地轉房,話1間family room轉1間deluxe twin + 1間standard,雖然我唔多信剛剛翻新完又維修,但都接受轉,唔轉就要再搵其他酒店。Check-in 嗰日,比我聽到啲staff嘅對話,原來是酒店overbook,所以要我地轉房

珍珠宮

NamB 發表於 19-2-13 21:36
今次本來住family twin,訂左3間family room for 3家人,臨出發前一星期,pacific hotel send email比我話 ...

又會咁嘅

子爵府

好媽媽勳章

MissMaMa 發表於 19-2-13 22:25
又會咁嘅

我仲要係好早已同酒店直接訂房,所以對酒店頗失望。

珍珠宮

NamB 發表於 19-2-13 22:48
我仲要係好早已同酒店直接訂房,所以對酒店頗失望。

酒店好唔啱,比我都會失望

珍珠宮

NamB 發表於 19-2-13 21:36
今次本來住family twin,訂左3間family room for 3家人,臨出發前一星期,pacific hotel send email比我話 ...

伯爵府

請問你返黎未呀? 住完有咩評價呀??

伯爵府

回覆 NamB 的帖子

我只訂到STANDARD咋﹐係咪細間好多架?

男爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-25 10:06

請問你返黎未呀? 住完有咩評價呀??

返来了,洒店好ok 呀,我地4人仲安排connect room 比我地,standard twins 房就吾算大。

子爵府

好媽媽勳章

wendyaupooh 發表於 19-2-25 10:08
回覆 NamB 的帖子

我只訂到STANDARD咋﹐係咪細間好多架?

一般size,唔大,但又未至於好細

我諗都要睇間房响邊個位

deluxe room會大啲,但尾房嗰間deluxe room就細過其他deluxe room

伯爵府

多謝你報料呀...好OK咁我都安心D....
因為有老有細....好怕D好舊又DIRTY既酒店...
我都要求安排CONNECT ROOM先...

男爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-25 10:39

我無book 早餐,不過洒店lobby 已經有間coffee shop ,幾大間。
我地book 車來回,上落車門口已經有人幫忙搬行李入洒店

男爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-25 10:39

一萬個放心,一定吾舊吾dirty ,入到洒店大堂已經香噴噴

伯爵府

可唔可以PM埋包車資料比我?聽你咁講就安心左....哈...最緊要好SERVICE同乾淨

男爵府

wendyaupooh 發表於 19-2-25 10:52

可唔可以PM埋包車資料比我?聽你咁講就安心左....哈...最緊要好SERVICE同乾淨

我都係C Trip book ,4人book 7 大車,接200 人仔,送313 人仔,我每次都c Trip book ,出發前1、2 日會有司機聯絡的。

首頁

尾頁

跳至