潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

hungc9 發表於 19-2-10 13:03
Coco handle!! 我都剛買左,條帶長度好好又拆得,手挽都好靚Vanity case我都試左但開關攞嘢好輪盡 ...

好靚呀!
咩size ?
而家coco 幾錢?

男爵府

Junko 發表於 19-2-15 07:56
我都剛買了coco handle, 好cute, 好鍾意

你就好 上次去乜都冇 仲要得一間Chanel
可以話我知幾錢嗎?thx

大宅

好媽媽勳章

xsyu 發表於 19-2-15 18:10
你就好 上次去乜都冇 仲要得一間Chanel
可以話我知幾錢嗎?thx

Euro 3150 呀!未計退稅, 除了Coco Handle 外,仲有vanity case, black 淺金boy, 好多款。可惜一本passport 只可買一個袋。

男爵府

Junko 發表於 19-2-15 19:28
Euro 3150 呀!未計退稅, 除了Coco Handle 外,仲有vanity case, black 淺金boy, 好多款。可惜一本passpor ...

抵 退稅仲有15%
上次揾vanity case大cc果款 不過佢地只得新款即正面有金屬Cc那個 我麻麻地鍾意 coco handle 又得返橙色

大宅

回覆樓主:

我覺得Coco handle靚,但vanity case就常用,但開合麻煩,我剛剛才爆左拉鍊,整左已經幾個月

大宅

baby8384 發表於 19-2-18 18:06
我覺得Coco handle靚,但vanity case就常用,但開合麻煩,我剛剛才爆左拉鍊,整左已經幾個月

個handle你包得好靚
You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

大宅

jessiechau 發表於 19-2-18 21:02
個handle你包得好靚

謝謝讚賞,其實我已經有個細vanity case,好想買多個中size

大宅

baby8384 發表於 19-2-18 21:09
謝謝讚賞,其實我已經有個細vanity case,好想買多個中size

你們真係好,可以成日都買到心頭好,可能我少買野,等極都等唔到

男爵府

Junko 發表於 19-2-15 07:56
我都剛買了coco handle, 好cute, 好鍾意

男爵府

Junko 發表於 19-2-15 19:28
Euro 3150 呀!未計退稅, 除了Coco Handle 外,仲有vanity case, black 淺金boy, 好多款。可惜一本passpor ...

係咪平過香港好多?但一本passport買得一個袋唔夠皮喎

男爵府

baby8384 發表於 19-2-18 18:06

你呢隻色好靚好特別呀~

我都想買個大孖C的vanity case
但條拉鏈係咪真係好難開呀?我睇Youtuber都係咁講, 但我有隻色好想買...不過而家無出啦~

大宅

Aeiing 發表於 19-2-18 21:43
你呢隻色好靚好特別呀~

我都想買個大孖C的vanity case

我本來都想買左邊個中size,但諗吾到咩色

男爵府

baby8384 發表於 19-2-18 21:49
我本來都想買左邊個中size,但諗吾到咩色

講你都唔信, 我就係想買左邊果隻色...
有次見個女仔揹住呢隻色既㘣形, 勁靚

但好似已經無出定點?我近幾次去都唔見有
細size的式好多, 見人揹啲相好型
不過又係放唔落電話.....

大宅

Aeiing 發表於 19-2-18 21:56
講你都唔信, 我就係想買左邊果隻色...
有次見個女仔揹住呢隻色既㘣形, 勁靚

其實呢隻粉紅係靚,但我吾襯粉紅專門店得黑色藍色,我自己用右邊,只可放細電話,I phone x

男爵府

baby8384 發表於 19-2-18 21:58
其實呢隻粉紅係靚,但我吾襯粉紅專門店得黑色藍色,我自己用右邊,只可放細電話,I phone x
...

藍色都好呀~ 唔怕污糟

男爵府

Coco handle for sure

大宅

回覆樓主:

多謝各位jm意見,c6今日去海港城買左small coco 俾我啦!

You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

男爵府

jessiechau 發表於 19-2-20 19:55
多謝各位jm意見,c6今日去海港城買左small coco 俾我啦! :i ...

How much?

大宅

yihinsze 發表於 19-2-20 21:26
How much?

$33300

男爵府

jessiechau 發表於 19-2-20 21:26
$33300,handle是鱷魚皮

Thanks

首頁

尾頁

跳至