美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問有冇人真係試過b記thermage flx, 佢平過人驚唔驚呢,會唔會冇咁有效?

民房

回覆樓主:

做過,無咩效。可能係因為佢打死都唔肯開大個度數有關,佢只肯用好細能量去同你做。呢度有另一位jm出咗post講解點解做ulthera及thermage無效的原因,其中一樣就係能量不足。我覺得你最好問咗佢肯開大度數俾你,你先好join

民房

回覆樓主:

佢個顧問仲呃我話thermage flx的最大度數係4,咪玩啦,我響第二度問過醫生,人地醫生同姑娘都話同客人通常最低度數都打5度,除非個客係皮膚好敏感,紅晒頂唔順,先會調低度數。我覺得好唔老實囉,你唔想/唔肯開大度數咪直接講話我們唔會同客人打5度,唔需要呃個客囉,又唔係得你一間有呢部機

大宅

2019新春慶豚圓

C_for_charlotte 發表於 19-2-11 19:39
佢個顧問仲呃我話thermage flx的最大度數係4,咪玩啦,我響第二度問過醫生,人地醫生同姑娘都話同客人通常 ...

點解唔肯開大啲度數?啲電費好貴嘅咩 還是想D客去多幾次?

大宅

C_for_charlotte 發表於 19-2-11 19:39
佢個顧問仲呃我話thermage flx的最大度數係4,咪玩啦,我響第二度問過醫生,人地醫生同姑娘都話同客人通常 ...

係囉,點解唔肯開大D度數呢?冇效果人地都唔會再幫襯啦,我估治療師做唔開咁大,怕有咩事就麻煩,始終thermage 係高能量儀器

民房

回覆樓主:

我覺得其實可以對我呢一類需要開大度數嘅客人,可以要求簽同意書, 咁咪冇問題囉,我試過響其他公司做thermage,佢哋都係咁做法。
坦白講,我覺得如果佢肯開大度數,其實佢呢個價錢都算完美,起碼我首選一定會係佢間公司。 但而家反而變咗唔上唔落 ,因為佢雖然係平,但係度數好細,冇乜效果。 我個人覺得,如果佢肯開大度數, 加少少價唔係問題

別墅

2019勳章

b記即係邊間
呢度太多代號, 又A妹又B記又R仔, 真係睇屎人

民房

anthwo 發表於 19-2-12 22:37
b記即係邊間
呢度太多代號, 又A妹又B記又R仔, 真係睇屎人

b記係beauxxxx 總店響九龍灣
a記 a妹 係姊妹店 ,叫A plxx

別墅

C_for_charlotte 發表於 19-2-11 19:35
做過,無咩效。可能係因為佢打死都唔肯開大個度數有關,佢只肯用好細能量去同你做。呢度有另一位jm出咗post ...

你開幾多度啊?幾多度先至為之大幾多度先為之細呢

別墅

係囉,打得梗係最緊要有效

別墅

咁A記又有無人試過?有冇效?想搵間真係有效,其實我最怕錢就洗咗但係無效,話雖係平過其他但都要二皮喎

複式洋房

2019新春慶豚圓

Zaleung 發表於 19-2-10 12:14
請問有冇人真係試過b記thermage flx, 佢平過人驚唔驚呢,會唔會冇咁有效?

佢地好取巧架, 價錢有分治療師或醫生做

治療師做, 度數唔敢開大, 熱力唔到底, 點會有效

複式洋房

2019新春慶豚圓

yingying貝 發表於 19-2-12 20:37
係囉,點解唔肯開大D度數呢?冇效果人地都唔會再幫襯啦,我估治療師做唔開咁大,怕有咩事就麻煩,始終ther ...

同意, 幾皮野做一次, 無效我實同佢哋死過

複式洋房

2019新春慶豚圓

Zaleung 發表於 19-2-14 09:10
咁A記又有無人試過?有冇效?想搵間真係有效,其實我最怕錢就洗咗但係無效,話雖係平過其他但都要二皮喎
...

不如正正當搵間係醫生診所做, 起碼一定係醫生做, 價錢可以先格下先, 同埋睇下收唔收診金諮費, free可以去八咗先

洋房

2019新春慶豚圓

Zaleung 發表於 19-2-14 09:10
...

二皮幾唔算貴喎, 醫生價錢嗎?

我搵咗一間大野, 黎姿嗰間, 要5皮幾

民房

Zaleung 發表於 19-2-14 09:03
你開幾多度啊?幾多度先至為之大幾多度先為之細呢

大部分九成人都打到3度,3度只係有少少暖暖地的感覺,不過少少暖暖感覺係無效的,不如去做射頻RF, 出黎的效果同佢一樣,仲平好多,RF幾百蚊一次,thermage過萬蚊一次。
所以要再加度數,4度以上先開始有效果,我上次一開波都打3.5度,幾十發之後再加到4度直至療程完成,(我無full麻藥)

男爵府

mableho721 發表於 19-2-14 11:40

應該係醫生價錢啦!

別墅

mableho721 發表於 19-2-14 11:40

請問黎x個間去諮詢hard sell 嗎?想約但驚勁hard sell, 同埋我電話問佢話有折折咗三皮,唔係五皮喎,唔知係咪打嘅發數唔一樣

別墅

C_for_charlotte 發表於 19-2-14 15:08
大部分九成人都打到3度,3度只係有少少暖暖地的感覺,不過少少暖暖感覺係無效的,不如去做射頻RF, 出黎的 ...

請問你邊間做

別墅

C_for_charlotte 發表於 19-2-14 15:08
大部分九成人都打到3度,3度只係有少少暖暖地的感覺,不過少少暖暖感覺係無效的,不如去做射頻RF, 出黎的 ...

係咪就係b記?

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊