意見反饋
義工

0-6個月 今日: 9|主題: 28994

BB瞓得少

洋房

國民生產總值:57

2019新春慶豚圓 2019勳章

40日人仔,瞓得好少!白天幾乎無乜點瞓,夜晚要過咗12點先肯瞓!唔知點算

王國熱話
【如廁更EASY】日本決定統一廁所按鈕圖案
It\'s Autumn!! 2015秋季賞紅葉指南
【快閃優惠】永安全線機票滿$1,500減$150!(...
【豪遊泰國】布吉精緻度假村Kata Rocks 推出...

大宅

國民生產總值:3564

2019新春慶豚圓

Yoyo祝 發表於 19-2-10 14:52
40日人仔,瞓得好少!白天幾乎無乜點瞓,夜晚要過咗12點先肯瞓!唔知點算
...

生長線正常就ok啦 有DBB係訓得少

珍珠宮

國民生產總值:44772

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

日頭冇點訓夜晚都12點先訓亞?咁好精力既

洋房

國民生產總值:57

我要做媽媽 發表於 19-2-10 19:14
日頭冇點訓夜晚都12點先訓亞?咁好精力既

係吖!人都癲

伯爵府

國民生產總值:19772

2019新春慶豚圓

Yoyo祝 發表於 19-2-10 22:52
係吖!人都癲

咁佢訓到幾點?

複式洋房

國民生產總值:104

2019新春慶豚圓

Yoyo祝 發表於 19-2-10 14:52
...

我個女四十幾日大都係咁 餐餐奶食完訓得果半個零鐘又起身 唔知點搞(emoji)(emoji)

珍珠宮

國民生產總值:44772

Yoyo祝 發表於 19-2-10 22:52
係吖!人都癲

咁營造下D氣氛,安靜D,同大人陪佢訓,睇係得唔得

翡翠宮

國民生產總值:90399

有D bb系精力旺盛,都系儘量“暗”BB訓覺。

複式洋房

國民生產總值:244

發表於 前天 17:07 |顯示全部帖子

回覆樓主

等吓啦!佢之後自自然然會改變㗎!

我bb之前又係日夜都唔瞓,仲會不停向上撐到頂床頭同大喊,有一日,天氣開始凍,佢就一瞓瞓咗11個鐘,夜奶都戒埋,好神奇!

大宅

國民生產總值:2507

發表於 前天 18:48 |顯示全部帖子
我嗰夜晚訓得好誇張 擒晚830 今朝730 先起身

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.