意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 32|主題: 89788

跳至
[手袋] hermes wallet 用家

珊瑚宮

國民生產總值:103654

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kelly 定bearn好用?kelly兩條帶會煩嗎?

王國熱話
有冇九龍區上門紮肚推介?
生完全個肚鬆晒
急問:威院塞藥流產但痾返晒啲藥丸出嚟
請問係咪有左?

大宅

國民生產總值:3712

2019新春慶豚圓

我覺得煩到嘔

複式洋房

國民生產總值:384

2019新春慶豚圓

cindy618 發表於 19-2-10 19:50

兩個都有,一定係BEARN。。。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pussykat 發表於 19-2-10 20:09
我覺得煩到嘔

kelly?我想像到

別墅

國民生產總值:755

2019勳章

Kelly mini wallet 好用嗎?條帶好煩但真係好靚,香港容易買到嗎?尤其是金扣

珍珠宮

國民生產總值:36740

2019新春慶豚圓 2019勳章

最麻煩係個扣突出嚟,放手袋頂住晒

男爵府

國民生產總值:9844

llmom 發表於 19-2-10 22:21

Can’t agree more!

wcpcelia    發表於 19-2-11 09:24
Regards,
Flipflop

珊瑚宮

Chantal_Jardin 發表於 19-2-10 20:19
兩個都有,一定係BEARN。。。

bearn 厚嗎?定bearn compact好d?

珊瑚宮

我以為兩條帶添

男爵府

國民生產總值:5820

2019勳章

我都有同感所以最後選擇了constance 容量非常大,好用。

大宅

國民生產總值:1868

Bearn 好用又夠classic

別墅

國民生產總值:801

Vote for Bearn !!!

珊瑚宮

國民生產總值:111435

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有Kelly. 我覺得太大了

別墅

國民生產總值:755

2019勳章

剛剛買咗呢個細Kelly wallet, 聽你地咁講換唔換好(emoji)(emoji)(emoji)(emoji),心大心細,大家比d意見呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:5428

bearn

珊瑚宮

Sleepywong 發表於 19-2-11 07:25
剛剛買咗呢個細Kelly wallet, 聽你地咁講換唔換好(emoji)(emoji)(emoji)(emoji),心大心細,大家比d意見呀 ...

金扣嗎?

珊瑚宮

我愛Corina 發表於 19-2-11 04:07
有Kelly. 我覺得太大了

我都見裡面咭格太多,間格無bearn咁好

珊瑚宮

lindy103 發表於 19-2-11 00:39
Bearn 好用又夠classic

bearn or bearn compact?

珊瑚宮

igig_noop 發表於 19-2-11 00:51
Vote for Bearn !!!

大宅

國民生產總值:1868

cindy618 發表於 19-2-11 10:06

Bearn

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.