自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我見有D人係淘寶買,淘寶有無好介紹?

珍珠宮

王國教室勳章

Kwankwanccc 發表於 19-2-10 20:39

2年前買飛利浦 (唔記得左咩model),都清左9成。

我見philips好多好comment 好好好想買,無乜時間出去脱

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-4-27 18:37
投philips一票
我女係毛孩,嘟左幾轉已經好好多
有d位未嘟到(嘟唔中),明顯見到有長毛

您好!
請問你是Philips 那個型號? 你女女是underarm, 面, 小腿都有脫毛嗎? 會痛嗎?
因我亦考慮買一部可三母女好似抵D呀.

謝謝!

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

AppleChow 發表於 19-4-29 14:25
您好!
請問你是Philips 那個型號? 你女女是underarm, 面, 小腿都有脫毛嗎? 會痛嗎?
因我亦考慮買一部可三 ...

我都想知痛唔痛?

男爵府

beautyboss 發表於 19-2-10 20:32
手腳多毛想買彩光脫毛機自己脫,邊款好用?

我用飛利浦,大約十零次就無晒

男爵府

andywmama 發表於 19-4-29 21:14
我都想知痛唔痛?

先刮走毛髮,打的時候有一下少少刺痛,有些少毛毛煙焦的味。唔算好痛

子爵府

北寄貝 發表於 19-4-29 21:26
我用飛利浦,大約十零次就無晒

邊個model?幾錢?那裏製造?

我見過一間店賣一部Philip 脫毛唔知咩光機,約$19xx,匈牙利製,但盒面有簡體中文字,唔知信唔信得過?

男爵府

減齡達人勳章

saula 發表於 19-4-29 08:48
有冇人用過百靈牌果款?

用過 BD5001, 好用,我用最低度數打,打咗兩次已經見到有效,再打多幾次已經無乜點生

珍珠宮

買咗,好少用,都是去美容院脱舒服,乾浄和滑好多

男爵府

思澄爸爸 發表於 19-4-29 21:30
邊個model?幾錢?那裏製造?

我見過一間店賣一部Philip 脫毛唔知咩光機,約$19xx,匈牙利製,但盒面有簡體 ...

我在日本買的,港紙二千尾。

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-4-27 18:37
投philips一票
我女係毛孩,嘟左幾轉已經好好多
有d位未嘟到(嘟唔中),明顯見到有長毛

請問加拿大位置效果如何?

子爵府

Ecmama123 發表於 19-4-29 08:03
Silk’n 家用脫毛機 ,fitboxx 元氣館買

有效嗎? 我用咗十幾次都仲係不停生毛

男爵府

北寄貝 發表於 19-4-29 22:05
我在日本買的,港紙二千尾。

因我8月亦會去東京, 請問是在日本那裹買? 是Philips那個型號? 是否回港用要轉變壓器?

謝謝!

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

男爵府

AppleChow 發表於 19-4-30 09:31
因我8月亦會去東京, 請問是在日本那裹買? 是Philips那個型號? 是否回港用要轉變壓器?

Big camera 大把。我照用兩腳插頭。

大宅

jj7723 發表於 19-4-29 22:27
請問加拿大位置效果如何?

我訂咗 Philips BRI956 ,在 Price.com 其中一間店行貨只 $3898,希望有效。

大宅

JackJoe 發表於 19-4-30 13:15
我訂咗 Philips BRI956 ,在 Price.com 其中一間店行貨只 $3898,希望有效。
你呢個係最新型號,無線。我想緊買BRI923,輕啲,有線。
你用完記得分享下

男爵府

北寄貝 發表於 19-4-30 12:19
Big camera 大把。我照用兩腳插頭。

謝謝回覆.
請問你那個是無線的嗎? 你覺得是否有效呢? underarm , 手腳毛髮有少生嗎?
打時痛嗎 及打時需戴墨鏡保護眼嗎?

Tks!

男爵府

AppleChow 發表於 19-5-2 09:48
謝謝回覆.
請問你那個是無線的嗎? 你覺得是否有效呢? underarm , 手腳毛髮有少生嗎?
打時痛嗎 及打時需戴 ...

有效呀,我打左十零次,依家都無再用了。主要打小腿,腋下我之前在美容院已經打晒。
無用護目鏡喎,放好位置,打的時候唔好望就ok了。

男爵府

Sammi8818 發表於 19-4-30 15:26
你呢個係最新型號,無線。我想緊買BRI923,輕啲,有線。
你用完記得分享下
...

大家傾下。我又係考慮緊 呢部,function 跟 sc1999 接近一樣,但923 多了一支razor 同 聲稱85% 脫毛,後者是75% ,而速度快少少,但我唔明白正價,後者貴d。Amazon review 麻麻。所以傾向923 。 但又掙扎著956 。 因956 review 是好好。但貴又重。

男爵府

simplelife 發表於 19-5-4 19:27
大家傾下。我又係考慮緊 呢部,function 跟 sc1999 接近一樣,但923 多了一支razor 同 聲稱85% 脫毛,後者 ...

另外考慮緊最新Braun pro 5124 . 都好高分。機身輕巧D。

首頁
12345...8

尾頁

跳至