夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

希希1213 發表於 19-2-10 21:28
我會比番你,但要二年後先可以轉名!嘈嘈下我介手,佢話妳唔好大我,我話我係咪大你你知架!跟住自己介左 ...

何必咧,既然佢已經唔愛妳,冇傷害自己,不如更加堅強咁離開佢,反正你咩都話唔要,乾脆就直接離開佢,千其冇為咗一個唔愛自己嘅人,放棄自己,加油!

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

對一個唔愛自己既人,就算你自尋短見都不癢不痛,沒有感覺,為何你還要傷害自己呢? 你連自己都不愛,仲點會有人愛你? 振作d! 你要活得比賤人好,浪費左22年,你還有浪費多少時間係呢個人身上? 離婚可以自己搞,沒有人唔放過你,係你自己唔放過你自己啫! 醒啦JM! 別讓愛你的人擔心你,心痛你! 世界那麼大,你值得擁有更好的,只要你肯同願意! 幸福就係前面等緊你,加油喇!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

希希1213 發表於 19-2-10 21:27
昨晚鬧大交!我介手。
事源睇佢whatsapp 知道佢又出去玩女(比錢叫女入房玩個種)唔只一次。昨晚我爆左出來 ...

為個男人自殘,自殺非常唔值得!命係妳自己!也屬於愛你的家人!佢地佢地會好傷心!尤其是你仔仔,更加佢更加需要你照顧,需要你的愛!千萬唔好一時衝動啊!凡事冷靜,男人可以再搵!以後唔好咁傻啦!

子爵府

個男人咁賤,
冇左咪仲好,
佢唔care你,
你自殘都冇用,
你唔甘心就一定有,
佢想要樓丫嘛,
你不如諗下點keep住樓好過la!
佢有樓咪益d小三同埋幫襯多d G

離婚唔使佢肯,
你自己或找律師申請,
理由:佢有不合理行為

水晶宮

何苦
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

子爵府

要人愛先要自愛

複式洋房

千奇唔好為左D臭男人傷害自己呀,唔好白白放棄層樓比佢,一定要分佢身家,用D錢來扮靚/學野,增值自己,令個臭男人後悔

男爵府

第一, 死都唔轉名 道理唔多講,
2, 照顧到就照顧仔仔, 跟住d 垃圾無咩好結果
3. 搵份工有寄託,
對自己好d 啊。 我之前都試過喊到跪係bf 門口, 而家回想真係好白癡。
你果個算把啦。 係你唔肯行一步, 如果你肯, 我相信半年後甚至三個月後你會覺得自己而家好無謂, 信我啦。
te quiero mucho mi amo

首頁

尾頁

跳至