自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

幾年前買左佢本小說但一直未的起心肝去睇
早2日見佢賣廣告,好似幾浪漫感!本來諗住睇,仲諗住如果好睇就一氣呵成睇埋佢本小說,但點知部電視突然收唔到明珠台,最終無睇到
不過我遲d會上網睇番
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

木土土 發表於 19-2-11 10:42
女主角表情好似黃翠如

我睇廣告時都覺有幾分似
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

男爵府

回覆樓主

男主角
喜歡 Sam Clafin 既快d睇埋 Love, Rosie!!

大宅

lala229 發表於 19-2-11 12:34
想睇好耐,琴日咁啱明珠台做終於睇左,好好睇 !男主好靚仔,個女主角眼眉、神情有啲誇張,我覺得似胡杏兒
...

我都係想睇好耐,終於昨晚睇了,好感動呢!

大宅

siugutsis 發表於 19-2-12 00:17
男主角
喜歡 Sam Clafin 既快d睇埋 Love, Rosie!!
...

全套有三本書,me before you, after you 同 still me, 我用咗三個星期睇哂,超好睇。

大宅

KarenKwan 發表於 19-2-12 00:25
全套有三本書,me before you, after you 同 still me, 我用咗三個星期睇哂,超好睇。
...

全套書都講這故事嗎?

大宅

花花大姐 發表於 19-2-12 00:30
全套書都講這故事嗎?

之後兩本書係關於Will 死後女主角的故事 Will 對佢的影響,同埋 Will 個女的故事。

水晶宮

登!登!登! 發表於 19-2-11 09:50
我見到女主角誇張表情就唔想睇熄機

唔怪得男主角寧C不屈

mcyw888    發表於 19-2-14 11:58

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

花花大姐 發表於 19-2-12 00:30
全套書都講這故事嗎?

之後果2本書有拍成戲嗎?
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

alicialee1210 發表於 19-2-12 00:35
之後果2本書有拍成戲嗎?

好似無

大宅

KarenKwan 發表於 19-2-12 00:32
之後兩本書係關於Will 死後女主角的故事 Will 對佢的影響,同埋 Will 個女的故事。
...

will daughter??

大宅

花花大姐 發表於 19-2-12 00:42
will daughter??

Yes, Will has a daughter but he doesn’t know, and she shows up at second book.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

KarenKwan 發表於 19-2-12 00:48
Yes, Will has a daughter but he doesn’t know, and she shows up at second book.

Will 個 ex 生架?
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

套戲係令我感動嘅,不過無喊

大宅

alicialee1210 發表於 19-2-12 00:51
Will 個 ex 生架?

Yes

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

KarenKwan 發表於 19-2-12 00:32
...

有個女

男爵府

2018復活節勳章

回覆 Joey8 的帖子

有~ 真係好好睇, 好感人

大宅

KarenKwan 發表於 19-2-12 00:48

可否比多次書名我呢?唔該哂

大宅

因為呢個po而睇呢套戲
男主角真係好靚仔

水晶宮

siugutsis 發表於 19-2-12 00:17
男主角
...

x2

我都覺得Love,Rosie仲好睇d

首頁
34567...8

尾頁

跳至