意見反饋
義工

1-3歲 今日: 2|主題: 13875

play group

民房

國民生產總值:22

2019新春慶豚圓

囡囡17年12月中出世有沒有媽媽己經開始幫BB找試堂playgroup啊~

王國熱話
OCN 《圈套》李瑞鎮 成東日
浪漫是一冊副刊 李鍾碩
大陸劇《招搖》
韓劇《男朋友》衰乜?

洋房

國民生產總值:35

CHMSHY 發表於 19-2-11 10:07
囡囡17年12月中出世有沒有媽媽己經開始幫BB找試堂playgroup啊~

我未搵丫

大宅

國民生產總值:2370

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
CHMSHY 發表於 19-2-11 10:07

我兒17年4月出世,早產30週
大約9個月大時開始上PLAYGROUP 了
一星期1次,玩下,在CPDA康怡

民房

國民生產總值:22

2019新春慶豚圓

prettycutemama 發表於 19-2-20 10:39
我兒17年4月出世,早產30週
大約9個月大時開始上PLAYGROUP 了
一星期1次,玩下,在CPDA康怡

有試堂嗎?我住天水圍,有沒有天水圍媽媽介紹嗎

大宅

國民生產總值:2370

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

CHMSHY 發表於 19-2-20 11:16
有試堂嗎?我住天水圍,有沒有天水圍媽媽介紹嗎

咁要打電話問問先知

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.