美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

過年真係食得太罪惡
我都唔敢回想自己食咗幾多蘿蔔糕,芋頭糕同年糕…
而且99日日都煮勁好餸,真係好難忍口!
不過真係食時滋味,食完見到個肚腩仔就開始後悔
C6尋晚都笑我真係過肥年…話我塊面都圓咗
聽完真係sad到爆

唉,不過出黎行預咗要還,都係時候要開始減肥,有冇jm都要一齊減肥架?你地通常點減?
黎互相鼓勵下!

大宅

我都要減呀!! 準備約朋友一齊去做運動減
jm你都要加油呀~

男爵府

陪月勳章

我肥左再減, 再肥再減, 愈來愈肥, 而家又減, 玩緊CUT碳水+斷食, 為求搞掂個肚和大脾。已經30幾, 一定要瘦返做女果陣咁, 否則自暴自棄對身心也不好。

別墅

2019新春慶豚圓

我有跟開營養師,不過呢排都破戒,食咗好多蘿蔔糕
黎緊要跟足先得

複式洋房

2019勳章

回覆樓主:

係咁食, 又要開始減肥, 大家加油

大宅

ppche 發表於 19-2-11 17:53
我都要減呀!! 準備約朋友一齊去做運動減
jm你都要加油呀~

你係去做gym定點呀?我有問frd,但佢地覺得唔抵…
一個人既話我覺得我做幾次應該就會放棄,冇信心會keep住去

大宅

Gunsche 發表於 19-2-12 17:08
我肥左再減, 再肥再減, 愈來愈肥, 而家又減, 玩緊CUT碳水+斷食, 為求搞掂個肚和大脾。已經30幾, 一定要瘦返 ...

咁又係,我都驚自己肥肥下瘦唔返,依家新陳代謝邊有做女個陣咁好
減肥果然係女人既終身事業!

洋房

2019新春慶豚圓

新年過後即刻報左泰拳班

大宅

2019勳章

回覆樓主

肥左3 kg, 減左一kg ,要繼續努力
不過我知我係水腫多過脂肪

複式洋房

wiyi 發表於 19-2-11 14:43
過年真係食得太罪惡
我都唔敢回想自己食咗幾多蘿蔔糕,芋頭糕同年糕…
而且99日日都煮勁好餸,真係好難忍口 ...

食減肥藥減 可能有人會覺得唔健康啦 但我so far都冇咩嘢 效果都唔錯

大宅

Angelman.. 發表於 19-2-13 15:47
新年過後即刻報左泰拳班

你報咗邊間?貴嗎?我都想玩從未玩過,為減肥……

大宅

Angelman.. 發表於 19-2-13 15:47
新年過後即刻報左泰拳班

有冇資料可以介紹下。thx

禁止訪問

2019新春慶豚圓

大宅

回覆 wiyi 的帖子

Hi 我聖誕加過年都肥咗好多呀,嚟緊都仲有唔少飯局,我一向low carb 但新年期間破唒大戒,我諗住keep 住low carb 加間中斷食吓, 有時間做少少運動( 重訓加HIIT) 希望減回之前咁已滿足,一齊努力啦

大宅

Gunsche 發表於 19-2-12 17:08
我肥左再減, 再肥再減, 愈來愈肥, 而家又減, 玩緊CUT碳水+斷食, 為求搞掂個肚和大脾。已經30幾, 一定要瘦返 ...
我都係用low carb 加斷食減呀,你成績點呀?我好為食成日忍唔住亂食,條腰消失咗要努力啲先,比心機呀

大宅

wiyi 發表於 19-2-13 14:54
你係去做gym定點呀?我有問frd,但佢地覺得唔抵…
一個人既話我覺得我做幾次應該就會放棄,冇信心會keep住 ...

都係~同朋友一齊做感覺會比較有動力
不過瑜伽呢d我覺得一個人去都ok既,我有朋友都係收工之後去做,成個人會比較relax,可以試下

大宅

nanababii 發表於 19-2-14 06:32
食減肥藥減 可能有人會覺得唔健康啦 但我so far都冇咩嘢 效果都唔錯

你食咗幾耐呀?會唔會有d咩副作用?
之前見日本好多d乜乜酵素,又有d咩減肚腩既,但我都唔係好敢買黎試

大宅

nanababii 發表於 19-2-14 06:32

可以介紹一下嗎?

大宅

打算早餐喺公司食雞蛋,午餐出街隨便食,晚餐蕃薯。不過係打算,未開始

珍珠宮

回覆樓主:

我不斷食,不斷減。
而家係低碳+運動,一星期一次跑步,每日行路一小時+修腹運動+深蹲幾十下。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊