自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

[p=28, null, left]藝人張衞健(Dicky)早前憑劇集《大帥哥》強勢回歸香港幕前,人氣再度急升!2月8日係Dicky嘅54歲生日,蘇永康同老婆Anita、陳奕迅(Eason)同老婆徐濠縈、車婉婉等呢日就聚首為壽星仔慶祝生日,大家圍埋一齊認真熱鬧!見到個蛋糕塊朱古力牌寫上「Happy Birthday大帥哥」,相當有心思!而喺相入面見到Dicky一手拎住個蛋糕,一手攬實車婉婉囝囝BBQ仲深情地望實對方,但BBQ就眼定定咁𥄫實個蛋糕,相映成趣!網友搞笑留言:「估唔到大帥哥嘅魅力失效,竟然輸咗畀個蛋糕呀!」

BBQ眼定定望實個蛋糕,望都冇望過張衞健!連蘇永康囝囝Jazz(左)都行過嚟望個蛋糕。

靚靚人妻集合!

大合照!

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

2018復活節勳章

mickeyeva 發表於 19-2-11 16:01
藝人張衞健(Dicky)早前憑劇集《大帥哥》強勢回歸香港幕前,人氣再度急升!2月8日係Dicky嘅54 ...
原來e神同張偉健都係fd ?

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

大檸樂 發表於 19-2-11 16:06
原來e神同張偉健都係fd ?

我估梁漢文同張fd,咁梁同e神又fd,咪熟絡左囉

男爵府

2024勳章

BBQ好可愛

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Big 4, 反而唔見安仔嘅? 唔通去了登台?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

童真

大宅

BBQ好得意

水晶宮

睇得出張好鍾意小朋友

水晶宮

回覆樓主:

BBQ好得意

子爵府

點解紫紅衫和黃白衫嗰兩個女士,兩幅相同一人?

大宅

蘇永康真係好樣衰

子爵府

回覆樓主

BBQ同jazz好似樣

子爵府

missshasha 發表於 19-2-11 16:48
點解紫紅衫和黃白衫嗰兩個女士,兩幅相同一人?

美圖同無美嘅分別

wcpcelia    發表於 19-2-12 16:45

伯爵府

Heisenberg 發表於 19-2-11 16:50
蘇永康真係好樣衰

唔洗特別講啦
佢不嬲都樣衰

侯爵府

回覆樓主:

好心蘇永康啦,個仔已經唔討人喜愛,仲幫佢剪個Getsby 頭,得嗰幾條毛。

珍珠宮

mickeyeva 發表於 19-2-11 16:01
藝人張衞健(Dicky)早前憑劇集《大帥哥》強勢回歸香港幕前,人氣再度急升!2月8日係Dicky嘅54 ...

首頁

尾頁

跳至