意見反饋
義工

自由講場 今日: 98|主題: 1023330

問路~青衣去新蒲崗(一田附近)

男爵府

國民生產總值:6015

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我祗係識搭42C,但行好遠,唔知有咩車可以直接啲

別墅

國民生產總值:599

2019新春慶豚圓

ccaa 發表於 19-2-11 17:23

識行其實唔係好遠,四美街落入返新蒲崗行大概十分鐘倒!

大宅

國民生產總值:1344

ccaa 發表於 19-2-11 17:23

42號,商場門口

男爵府

2019新春慶豚圓

mikau 發表於 19-2-11 17:57
42號,商場門口

我嗰邊無42號搭呀

豈能盡如人意,但求無愧於心......

男爵府

2019新春慶豚圓

香印提子 發表於 19-2-11 17:38
識行其實唔係好遠,四美街落入返新蒲崗行大概十分鐘倒!

等我睇睇條路先,真係唔識行

別墅

國民生產總值:983

2019新春慶豚圓

地鐵黃大仙站,轉20M 小巴

伯爵府

國民生產總值:19931

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 ccaa 的帖子

你青衣邊個位?最方便係42

瑪瑙宮

國民生產總值:133123

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

樓主講得個邊無42號坐..應該涌美-長發
唔好坐42號..好疏車..半小時一班..建議真係坐42C..

男爵府

2019新春慶豚圓

chocolatebean 發表於 19-2-11 18:58
回覆 ccaa 的帖子

你青衣邊個位?最方便係42

我係青衣村嗰邊,42真係搭唔到

男爵府

2019新春慶豚圓

connieleung2011 發表於 19-2-11 18:55
地鐵黃大仙站,轉20M 小巴

係,我睇吓先,唔該晒

大宅

國民生產總值:4051

2019新春慶豚圓

地鐵太子落轉1a九巴

公爵府

國民生產總值:29218

2019新春慶豚圓

dasy 發表於 19-2-11 19:04
樓主講得個邊無42號坐..應該涌美-長發
唔好坐42號..好疏車..半小時一班..建議真係坐42C.. ...

搭三十幾個站,全程四十個站

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.