意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 525|主題: 67625

跳至
樓主: 阿合hop
大家有冇去Babymoon?  

大宅

國民生產總值:2103

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Viviluby 發表於 19-2-12 00:03
準備24w去九州福岡呀,感覺比東京大阪少遊客,地方細細可以閒逛公園同百貨公司,又有outlet仲可以買BB嘢。 ...

我都plan緊去福岡呀,預計2月尾去
到時大約26wk

翡翠宮

國民生產總值:90399

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

真系好靚,我覺得身體OK,去果D行行食食,氣溫適宜地方最好喇。

大宅

國民生產總值:3609

hontari 發表於 19-2-12 15:17
我都plan緊去福岡呀,預計2月尾去
到時大約26wk
我下星期去,周數同你差不多,希望到時多啲陽光唔好太凍啦

珍珠宮

國民生產總值:43123

2019新春慶豚圓

阿合hop 發表於 19-2-11 23:33
我真係好想去旅行,但最緊要睇吓身體嘅狀況,因為啱啱沖涼前先嘔空氣,乾嘔
...

係亞,睇下自己嘅實際情況囉

複式洋房

國民生產總值:333

2019勳章

阿合hop 發表於 19-2-11 18:57
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190211/59246979

啱啱睇到陳凱琳baby ...

我諗住去日本,順便買bb野

珍珠宮

國民生產總值:44772

阿合hop 發表於 19-2-11 23:39
就係未得所以好期盼~見到陳凱琳個post所以好想去旅行

見到人地咁輕鬆真係自己都想去亞

複式洋房

國民生產總值:289

2019新春慶豚圓

我要做媽媽 發表於 19-2-12 21:32
見到人地咁輕鬆真係自己都想去亞

大家努力希望20週之後身體情況會好啲啦

複式洋房

2019新春慶豚圓

haha748494 發表於 19-2-12 15:21
真系好靚,我覺得身體OK,去果D行行食食,氣溫適宜地方最好喇。

我就係想去呢啲靚resort嘆吓世界

複式洋房

國民生產總值:353

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
如果去台灣平平地又言語溝通到都好喎,bb出世有排無得去旅行了

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
redbus 發表於 19-2-13 17:48
如果去台灣平平地又言語溝通到都好喎,bb出世有排無得去旅行了

認同,同埋我覺得機程短係一個重要考慮因素

男爵府

國民生產總值:5519

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主

陀得超靚。點解可以肥肚不肥手腳?

民房

國民生產總值:30

唔驚架咩?

別墅

國民生產總值:589

五個月去左歐洲一星期。四至七個月去旅行不太辛苦!

複式洋房

2019新春慶豚圓

holemone 發表於 19-2-14 02:33
陀得超靚。點解可以肥肚不肥手腳?

瘦底嘅人真係好

複式洋房

2019新春慶豚圓

小青子 發表於 19-2-14 05:07

好犀利!!! 長途機攰唔攰? 我去廁所都去到煩

民房

國民生產總值:28

請問大左肚去旅行仲可以做spa,按摩果d嗎?

翡翠宮

國民生產總值:90399

回覆 阿合hop 的帖子

我都好想嘆吓世界,BB細個,恐怕要3歲之後先可以喇。

大宅

國民生產總值:2164

有,趁bb出世前 二人世界旅行多次 一定要!!!!!

複式洋房

2019新春慶豚圓

Fiona1991 發表於 19-2-14 13:52
請問大左肚去旅行仲可以做spa,按摩果d嗎?

通常啲靚D國際牌子嘅resort都會有prenatal massage~ 我一定會做

複式洋房

國民生產總值:279

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
小青子 發表於 19-2-14 05:07

我本身plan 左6月尾帶個女去英國玩,但岩岩發現有左⋯到時應該25週,唔知仲去唔去到
你個時坐長途機有無覺得辛苦?

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.