意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 25|主題: 67715

跳至
Nifty Pro 康瑞 vs卓越

複式洋房

國民生產總值:130

2019新春慶豚圓 2019勳章

有無靚媽可分享吓經驗。產檢邊間好d呢。價錢今日問咗
康瑞 Dr.王 $4500 包診金及照4D
卓越 Dr.楊 $3950 +$800診金及照

Thx!

王國熱話
生日會裙邊度買?
sheep party production 用後感
推介30人Party到會
Party 到會有冇推介?

大宅

國民生產總值:3248

回覆樓主:

LM
open natural smile,must put down garments.

別墅

國民生產總值:865

2019勳章

回覆 magggg 的帖子

卓越個prmotion做完喇?之前仲係$2800免診金

複式洋房

Kayanbbb 發表於 19-2-11 22:03
回覆 magggg 的帖子

卓越個prmotion做完喇?之前仲係$2800免診金

今日打去問咗。無優惠啦。如果仲有優惠就唔洗考慮呢。而家無咗真係要唸唸先。成5000 蚊。其實我都有考慮T21.比多少少6000蚊左右。我仲15 。16 ing

大宅

國民生產總值:1487

magggg 發表於 19-2-11 19:56
卓越 Dr.楊 $3950 +$8 ...

試吓「康瑞」啦!
橫掂「康瑞」又平d,
好多人試過「卓越」都話差!

卓越 Nifty Pro 報告及個人資料外洩
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22283279

複式洋房

chubama 發表於 19-2-11 22:23
試吓「康瑞」啦!
橫掂「康瑞」又平d,
好多人試過「卓越」都話差!

好多謝你send比我睇。已沒有考慮的餘地 super thx!!!

大宅

magggg 發表於 19-2-11 22:42
嘩 好多謝你send比我睇。已沒有考慮的餘地 super thx!!!
...

咁多人瀨嘢,真心唔想再有人俾錢受氣!

「政府」仲好過「卓越」

別墅

國民生產總值:505

magggg 發表於 19-2-11 22:22
今日打去問咗。無優惠啦。如果仲有優惠就唔洗考慮呢。而家無咗真係要唸唸先。成5000 蚊。其實我都有考慮T2 ...

其實呢點就係好多jm 忽略佐既地方,市面上7千蚊樓下既t21,其實大部份都係t21普通版黎,驗既野會少過nifty pro
如果同級比較既話(nifty pro加價後),應該係nifty pro (~$5,000) compare t21 pro (~$7,000)
其實都無嘧誘因去做t21普通版,又貴過nifty pro(或者同nifty pro一樣價錢), 如果要做t21都應該做t21 pro 呀

複式洋房

tiredfatmama 發表於 19-2-11 23:07

其實呢點就係好多jm 忽略佐既地方,市面上7千蚊樓下既 ...

oh~明白了。那我就唔洗1516 了。
最後答案:康瑞 nifty pro
thx咁多位靚媽。開心share !

複式洋房

回覆樓主:

今日只係打去卓越問資料。無book。無留電話。但卓越啱啱whatsapp我。原來佢哋都有客戶服務的。咁夜都仲做ing嘢。Send d book form比我。但佢遲咗了

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

chubama 發表於 19-2-11 22:51
咁多人瀨嘢,真心唔想再有人俾錢受氣!

「政府」仲好過「卓越」

點解會考慮佢呢。係之前上網search show得最多係卓越。話佢平2800咋。又話佢出報告快。但而家3950+800=咁嘅服務。就唔洗唸呢!

民房

國民生產總值:28

2019新春慶豚圓

卓x姓楊個位女醫生,差啲搞到我冇左個BB ,本身之前睇過劉醫生,但今次因為兩個星期冇來M,但劉醫生又冇位所以要轉第二個睇住先,護士叫我睇 楊xx,去到我話之前劉醫生同我照過話多囊,之後楊xx幫我照,一照就話多囊同冇排卵,張相後期比翻我睇開既中醫睇,根本唔係喱回事,楊xx開左排卵藥比我叫我食哂佢,仲叫我去抽血(屈我買咗個package),過幾日報告翻來啲護士打來又講得唔清唔楚,問佢地又咩都唔知,態度又差,唯有叫醫生比電話我,一開頭醫生打來仲話抽血報告係多囊同荷爾蒙吻合,咁我再三問清楚佢咁抽血係咪睇到有冇BB,佢話冇BB,叫我可以食藥

民房

2019新春慶豚圓

好彩當日早上我有再驗孕,點知兩條線,我最尾同佢講我早上驗到兩線,佢第一時間馬後炮咁恭喜我,叫我過兩星期再翻去睇佢。。。 真係好求其,好彩我冇食到藥炸,原來真係有BB,E加轉左第二間,第二個醫生

大宅

paxtonsummer 發表於 19-2-12 00:50
好彩當日早上我有再驗孕,點知兩條線,我最尾同佢講我早上驗到兩線,佢第一時間馬後炮咁恭喜我,叫我過兩 ...

咁大件事?
如果冇經驗既,咪俾醫生累死BB

複式洋房

paxtonsummer 發表於 19-2-12 00:50
好彩當日早上我有再驗孕,點知兩條線,我最尾同佢講我早上驗到兩線,佢第一時間馬後炮咁恭喜我,叫我過兩 ...

嘩~好彩你醒目咋。唔好忟。最緊要媽媽同bb都健康!加油呀!

民房

2019新春慶豚圓

chubama 發表於 19-2-12 01:02
咁大件事?
如果冇經驗既,咪俾醫生累死BB

好好彩老公叫我做多一次驗孕炸,個日佢都有陪我去睇,聽楊xx啲口吻聽得出佢冇乜經驗,信佢唔過 第一次懷孕,現時7週

大宅

paxtonsummer 發表於 19-2-12 01:09
好好彩老公叫我做多一次驗孕炸,個日佢都有陪我去睇,聽楊xx啲口吻聽得出佢冇乜經驗,信佢唔過 第 ...

好好安胎,祝BB身體健康!
真係好彩你老公醒目

民房

2019新春慶豚圓

magggg 發表於 19-2-12 01:07
嘩~好彩你醒目咋。唔好忟。最緊要媽媽同bb都健康!加油呀!

好好彩老公叫我做多一次驗孕炸,個日佢都有陪我去睇,聽楊xx啲口吻聽得出佢冇乜經驗,信佢唔過 個日等睇仲等左個半鐘多啲,現在第一次懷孕,現時7週 揾翻以前接生我個位醫生睇 好彩我媽媽一直都揾佢做身體檢查,醫生見翻我都好開心

民房

2019新春慶豚圓

chubama 發表於 19-2-12 01:11
好好安胎,祝BB身體健康!
真係好彩你老公醒目

Thanks you 新年快樂,都祝你及家人身體健康,心想事成

複式洋房

回覆樓主:

其實我產檢同生B都book咗張國良醫生。但4 月中先有得睇。同埋佢無nifty做。所以要自己出面做。政府我都未book。但好多朋友仔都話排埋政府。話廣華夠全面。以前後生生邊有咁多問題。但而家高齡產婦。咩都要做足。好似大鄉里出城咁。好多謝大家無施的分享。Thx!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.