意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 530|主題: 67625

跳至
樓主: magggg
Nifty Pro 康瑞 vs卓越

複式洋房

國民生產總值:127

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
paxtonsummer 發表於 19-2-12 01:12
好好彩老公叫我做多一次驗孕炸,個日佢都有陪我去睇,聽楊xx啲口吻聽得出佢冇乜經驗,信佢唔過 個 ...

WOW~睇到呢到有d感動添。接你出世嘅醫生。再接你的bb出世。真係好難得。Bb有你哋係佢嘅福氣。祝你同Bb. 健康快樂!Fighting!

複式洋房

國民生產總值:270

2019新春慶豚圓

tiredfatmama 發表於 19-2-11 23:07

其實呢點就係好多jm 忽略佐既地方,市面上7千蚊樓下既 ...

即係T21 Pro 驗既野仲多過T21?

複式洋房

國民生產總值:143

2019新春慶豚圓

我前幾日係卓越 Dr.楊做, 都有開3D比我,醫生態度都幾好

別墅

國民生產總值:894

2019新春慶豚圓

magggg 發表於 19-2-11 22:22
今日打去問咗。無優惠啦。如果仲有優惠就唔洗考慮呢。而家無咗真係要唸唸先。成5000 蚊。其實我都有考慮T2 ...

咁同T21價錢唔係差好多

複式洋房

Alicham 發表於 19-2-12 12:05
咁同T21價錢唔係差好多

但有group友話T21普通版同nifty pro比較。nifty pro驗嘅嘢多過T21,但如果T21 專業版就上到7000或以上。所以都係做返。nifty pro了!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1402

magggg 發表於 19-2-12 13:34
但有group友話T21普通版同nifty pro比較。nifty pro驗嘅嘢多過T21,但如果T21 專業版就上到7000或以上。所 ...

Nifty Pro 係驗得多過 T21 好多,
T21多數係國內媽媽嚟香港驗,
國內媽媽要盡快知道BB性別,
因為國內限胎,最多兩個,
以前一胎政策仲多人做T21。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:894

2019新春慶豚圓

magggg 發表於 19-2-12 13:34
但有group友話T21普通版同nifty pro比較。nifty pro驗嘅嘢多過T21,但如果T21 專業版就上到7000或以上。所 ...

咁都係睇返個人budget同需要,我有D朋友,budget多D就俾多少少錢做T21 Pro,有D做返普通版就ok,同埋普通版驗既野點都比專業版驗少D既

別墅

國民生產總值:861

2019新春慶豚圓 想生BB熱投 畀面勳章

回覆 magggg 的帖子

我原本都打算去卓越, 但而家貴左咁多, 睇嚟要搵過第二間..........

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
babypoohpooh 發表於 19-2-12 15:01
回覆 magggg 的帖子

我原本都打算去卓越, 但而家貴左咁多, 睇嚟要搵過第二間..........

我book咗康瑞了。但下個b頭先睇的

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
chubama 發表於 19-2-12 13:44

Nifty Pro 係驗得多過 T21 好多,

好多謝你嘅解答。明哂。thx

別墅

國民生產總值:809

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
chubama 發表於 19-2-11 22:23
試吓「康瑞」啦!
橫掂「康瑞」又平d,
好多人試過「卓越」都話差!

重點係等。勁。耐!

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.